Cursist voor een Italiaans plein

Taalcursus Italiaans op weg naar B2

Kun je al zonder veel moeite een gesprek in het Italiaans voeren, je mening formuleren en de grote lijnen van Italiaans teksten begrijpen? En wil je je Italiaanse taalvaardigheid naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan de cursus Italiaans op weg naar B2. Deze cursus is een vervolg op de cursus Italiaans B1.

Algemeen

Nieuwe data voor deze cursus worden binnenkort bekend gemaakt. Vul het formulier via de knop 'houd me op de hoogte' in en we laten het je weten wanneer je je kunt inschrijven.

Na de taalcursus Italiaans op weg naar B2 kun je:

• vloeiend en spontaan gesprekken voeren over uiteenlopende onderwerpen;
    • je mening gedetailleerd formuleren;
    • de hoofdgedachten van ingewikkelde teksten begrijpen, ook over abstracte onderwerpen;
    • duidelijke en gedetailleerde teksten schrijven over een breed scala van onderwerpen.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid aan bod. Ook leer je meer over de Italiaanse cultuur. Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid.

Deze cursus helpt je op weg naar taalniveau B2.

Waarom een groepscursus bij In'to?

• Kleine groepen (max. 18 deelnemers)
    • Veel interactie en persoonlijke feedback
    • Hoog tempo met snel resultaat
    • Uitgebreide digitale leeromgeving
    • Onze docenten worden beoordeeld met een 8,8!

Nader te bepalen
    Elke bijeenkomst duurt 1,5 uur.
    € 319
    Korting(en)
    50% (studenten RU), 10% (medewerkers en alumni RU & Radboudumc; studenten en medewerkers WUR)
    Vrijgesteld van btw
    Onderwijsvorm
    Nederlands-Engels
    Aantal bijeenkomsten
    Intakegesprek
    Maximaal aantal deelnemers

Factsheet

Type onderwijs
    Gevorderd
    Eindresultaat
    Certificaat

Contactinformatie

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

info [at] into.ru.nl (info[at]into[dot]ru[dot]nl)

Opzet en inhoud

Tijdens de les wordt zoveel mogelijk Italiaans gesproken, met Nederlands als ondersteunende talen. Reken op 3-4 uur zelfstudie per week.

Cursusmateriaal

• Nuovo Espresso 3 - libro dello studente e esercizi (9789054512974)
      Dit boek wordt ook gebruikt tijdens de cursus Italiaans B1.

Cursusmateriaal is niet bij de kosten inbegrepen. Verkrijgbaar bij Boekhandel Roelants.

• Regulier tarief: € 319,-
    • Studenten RU: € 159,50 (50% korting)
    • Medewerkers RU en Radboudumc & alumni: € 287,10 (10% korting)
    • Studenten en medewerkers WUR: € 287,10 (10% korting)

Bepaal je niveau met een gratis intakegesprek

Heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek voorafgaand aan inschrijving verplicht.

Plan je intakegesprek

Wil je zelf alvast een idee krijgen van je niveau, dan kan dat met onze online niveautest.

Nieuwe data voor deze cursus worden binnenkort bekend gemaakt.

Deze cursus start jaarlijks in januari/februari, april/mei en oktober. Wil je deze cursus graag volgen, maar is hij volgeboekt of staat je gewenste startdatum er nog niet bij? Ontvang een bericht van ons wanneer er nieuwe startdata zijn.