Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

Taalcursus Spaans voor gevorderden (op weg naar B2)

Kun je al zonder veel moeite een gesprek in het Spaans voeren, je mening formuleren en de grote lijnen van Spaanse teksten begrijpen? En wil je je Spaanse taalvaardigheid naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan de cursus Spaans op weg naar B2. Deze cursus is een vervolg op de cursus Spaans B1.

Na deze taalcursus Spaans kun je:

• vloeiend en spontaan gesprekken voeren over uiteenlopende onderwerpen;
    • je mening gedetailleerd formuleren;
    • de hoofdgedachten van ingewikkelde teksten begrijpen, ook over abstracte onderwerpen;
    • duidelijke en gedetailleerde teksten schrijven over een breed scala van onderwerpen.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid aan bod. Ook leer je meer over de Spaanse cultuur. Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid.

Deze cursus helpt je op weg naar taalniveau B2.

Waarom een groepscursus bij In'to?

• Kleine groepen (max. 18 deelnemers)
    • Veel interactie en persoonlijke feedback
    • Hoog tempo met snel resultaat
    • Uitgebreide digitale leeromgeving
    • Onze docenten worden beoordeeld met een 8,8!

Wil je liever individueel of sneller les? Kijk dan bij ons aanbod op maat.