Radboud Reflects en Doornroosje

Kom naar Radboud Sounds hét wetenschapsfestival met tientallen Radboudwetenschappers van verschillende disciplines over protest. Doornroosje programmeert de top live-acts van Cavalo Nero, Elmer, Misprint en de bekende Nijmeegse DJ’s Maarten W. en Davy Brandts. 

Bekijk het complete programma

Wetenschap, muziek en meer 

Wat heeft de terugkeer van de heks met protest te maken? Een protest op straat is niks zonder muziek. Hoe zat het ook weer met de Piersonrellen? Rave als vorm van protest. Waarom worden bij Extinction Rebellion meer mensen gearresteerd dan bij de boerenprotesten? Kun je wel protesteren tegen de digitalisering? En nog veel meer. 

Maak je eigen protestbutton, chill in de podcastcorner, maak een selfie met protestattributen in de selfiebooth en meer. 

Kom naar Radboud Sounds en laat je inspireren door de kennis van bevlogen Radboudwetenschappers en de muziek van topartiesten. Dit alles in poppodium Doornroosje waar het motto is: het leven mooier maken met livemuziek. 

Bekijk de aftermovie van Radboud Sounds 2023.

Deelname

  • € 7,50 | studenten (wo, hbo, mbo), scholieren, Radboud Reflectsabonnees, medewerkers van de Radboud Universiteit en Radboudumc, Alumni Benefits Cardhouders
  • € 15,00 | regulier ticket 

Betaling gaat via iDeal. Mocht dit een probleem zijn, laat het ons weten: info [at] reflects.ru.nl (info[at]reflects[dot]ru[dot]nl)

Tickets

 

Blijf op de hoogte:
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief