László Munteán - Foto Sarah Danz

Studying Abroad: Why Would You? | Academic Affairs door interculturele communicatieonderzoeker Noemi Mena Montes en cultuurwetenschapper László Munteán

Dit programma was in het Engels. Het verslag is in het Engels. Ga naar de Engelse pagina.

Podcast

Donderdag 12 oktober 2023 | Collegezalencomplex, Radboud Universiteit| Radboud Reflects Bekijk de aankondiging.

Waarom zou je je koffers pakken? Studenten die naar het buitenland gaan volgen cursussen die worden gegeven door de top van hun vakgebied, ze leren andere culturen kennen of ze hebben gewoon plezier in de ERASMUS party bubble. Hoe vormt een tijd in het buitenland je? En wat leer je van de cultuurschok? Leer van onderzoeker interculturele communicatie Noemi Mena Montes en cultuurwetenschapper László Munteán over de diepere vragen over studeren in het buitenland.

Engelstalig verslag

Noemi Mena Montes - Foto Sarah Danz
Adriaan Duiveman, Noemi Mena Montes en László Munteán - Foto Sarah Danz

Blijf op de hoogte:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Organisatieonderdeel
Radboud Reflects