Michael Sandel - Foto Ted van Aanholt
Michael Sandel - Foto Ted van Aanholt

Programma gemist

Kon je niet bij een programma aanwezig zijn, of wil je het nog een keer terugkijken of luisteren? Dat kan. Zoek een rustig moment en laat je inspireren. Bekijk de video, beluister de podcast of lees het verslag van een verdiepende lezing over actuele thema's.

Verslagen en foto's

Van elke lezing komt een verslag en worden foto's gemaakt. Het verslag is meestal in het Nederlands. Ook van Engelstalige programma’s wordt een Nederlandstalig verslag geschreven. Van sommige lezingen maken Masterstudenten filosofie voor hun studie een Engelstalig verslag. Als dit Engelstalige verslag goed is, plaatsen we het online.

Video en podcasts

Van een lezing komt een podcast of video als de sprekers toestemming hebben gegeven voor het opnemen van hun lezing. Alleen de lezing en het gesprek met de gespreksleider worden opgenomen. Vragen uit het publiek worden niet opgenomen vanwege privacyredenen.

Met de video- en podcastopnames en met de verslagen zorgen we ervoor dat de kennis van de lezing verder reikt dan de aanwezigen in de zaal. Radboud Reflects wil dat de inhoud van de lezingen een zo groot mogelijk bereik heeft. Delen wordt dus zeer gewaardeerd.

Spreker interviewen

Wil je graag een van de sprekers interviewen? Dat kan. Neem dan per e-mail contact op met communicatieadviseur marie-jose.verbeek [at] ru.nl (Marie-José Verbeek), zij zorgt ervoor dat je verzoek voorgelegd wordt aan de spreker.

Wil je meer weten over het onderzoek aan de Radboud Universiteit? Neem dan contact op met het team Wetenschapscommunicatie.