Zoek in de site...

Radboud Go Abroad week

> Radboud Go Abroad student site
> Radboud Go Abroad medewerkers site

Dank voor jullie aanwezigheid tijdens de Radboud Go Abroad week van 3-6 oktober: inspiratie- en informatieweek over studie en stage in het buitenland! Presentaties van de algemene sessies vind je hier.

Nijmegen is een prima plek om te studeren en te wonen! Maar waarom niet ook een deel van je opleiding in het buitenland doorbrengen? Een internationale studie- of stageperiode kan een heel waardevolle toevoeging en bijzondere ervaring zijn. Niet alleen op persoonlijk of academisch vlak, maar zeker ook als positieve meerwaarde voor je latere loopbaan. Zoek het avontuur op en volg colleges in Australië, maak nieuwe vrienden in Noorwegen of regel een stage in Berlijn!

Meer weten over hoe je dat aanpakt? Waar en bij wie je daarvoor moet zijn? Welke beurzen er beschikbaar zijn en wanneer en hoe je hiervoor kunt aanmelden? Kom dan naar de Radboud Go Abroad week in het najaar of het voorjaar. Wanneer er meer informatie over de eerstvolgende informatieweek beschikbaar is vind je dat op deze pagina.

Informatie over studie en stage in het buitenland

Goed voor je cv

Studie of stage in het buitenland is niet alleen een mooi avontuur, een boost voor je persoonlijke ontwikkeling, maar ook nog eens goed voor je cv.

Inspiratie

Bekijk hier het verhaal van Niek, student Business Administration, in Shanghai.