Zoek in de site...

Medewerkers Radboud Universiteit en Radboudumc


Aanbod voor medewerkers Radboud Universiteit en Radboudumc

Taal zegt alles - driver Radboud Universiteit

Medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc kunnen kosteloos cursussen Engels en Nederlands volgen dankzij de taalbeleidkortingsregeling!

Het cvb faciliteert cursussen Nederlands en Engels voor niet-native speakers van het Nederlands of Engels. Daardoor kunnen medewerkers kosteloos een of meer cursussen Engels of Nederlands volgen. Kosteloos betekent dat de kosten gedragen worden door het cvb en de faculteit/afdeling waar de medewerker werkzaam is.

Wie komen in aanmerking?

  • Medewerkers inclusief promovendi van de Radboud Universiteit
  • Medewerkers van het Radboudumc met een onderwijs- of onderzoekstaak (docenten, promovendi en post-doc’s) en medewerkers die betrokken zijn bij de ontvangst van bezoekers.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

Doorloop de volgende stappen om zeker te weten dat je in aanmerking komt voor de taalbeleidkortingsregeling op een cursus Engels of Nederlands.

Voor Radbouddocenten

Geef met meer zelfvertrouwen college in het Engels, leer gericht feedback geven op schrijfproducten of boost je communicatievaardigheden.

Kortingsregelingen voor medewerkers

Ook als cursussen of trainingen niet onder de taalbeleidkortingsregeling vallen, geniet je als medewerker van de Radboud Universiteit van korting.

50% korting op een vijfdaags onderdompelingsprogramma Duits of Frans.

10% korting op alle taaltrainingen met open inschrijving en maatwerktrainingen, met uitzondering van de boostcamps.

Adviseer je studenten over deze mogelijkheden

Naast trainingen en cursussen voor medewerkers investeert de Radboud Universiteit ook in de taalvaardigheid voor studenten:

Vragen en advies

Heb je behoefte aan advies of heb je een vraag, neem dan gerust contact op met ons Service Centre. Zij helpen je graag verder.

T: 024-361 21 59

E: info@into.ru.nl