Zoek in de site...

Inclusief werven en selecteren


Inclusief werven en selecteren

Diverse teams zijn over het algemeen creatiever en innovatiever. Voor het creëren van een divers team is het noodzakelijk om in je wervings- en selectieprocedure bewust om te gaan met diversiteit en inclusie. Dit is best lastig, want onbewust spelen onze vooroordelen een grote rol als we op zoek zijn naar nieuw talent. Hoe zorg je er nu voor dat jouw vacature een diverse groep mensen aanspreekt?  En hoe kun je zo objectief mogelijk selecteren?

Inclusief werven

Waarom deze training volgen?

Tijdens deze training nemen we de sollicitatieprocedure onder de loep en bieden we handvatten om diverse aspecten van de procedure inclusiever te benaderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het profileren van je organisatie, het uitzetten van je vacature, en het objectief selecteren van een kandidaat.

We gaan aan de slag met onze eigen vooroordelen. Hoe zie jij de wereld? En hoe heeft dit invloed op een sollicitatieprocedure?

Ook leer je hoe je een inclusieve vacaturetekst schrijft: hoe maak je jouw tekst bereikbaar en begrijpelijk voor een diverse groep mensen?

Training op maat

Deze training maken we op maat voor organisaties, afdelingen en teams. Tijdens een intakegesprek brengen we de wensen en behoeften in kaart. Zo komen we tot maatwerkoplossingen die écht werken, met een afgestemd programma voor alle betrokkenen.

De training is te volgen bij ons op locatie, incompany of online. Ook een combinatie is mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je interesse in deze  training? Neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.