Zoek in de site...

Inclusive communication skills

Creëer een prettige en veilige werkomgeving voor iedereen

Mensen verschillen in taal en achtergrond, maar ook in overtuigingen, leeftijd en geslacht. Intercultureel bewustzijn en interculturele vaardigheden dragen bij aan inclusieve communicatie. Vanuit onze gecombineerde expertise in taal en communicatie is Radboud in’to Languages dan ook de ideale partner bij het creëren van een omgeving waarin iedereen prettig kan samenwerken, gelukkig en succesvol kan zijn. En dat is een wereld van verschil.

In’to faciliteert, coacht en traint individuen en teams bij het ontwikkelen van interculturele competenties. Van awareness via kennis en inzicht naar vaardigheden en gedrag. Daarin kijken we samen met opdrachtgevers wat wenselijk is en in welke vorm: van enkele losse modules tot volledige samenhangende programma’s.

Onze werkwijze

Samen leren, ontwikkelen en groeien: daar geloven we in!

Kenmerkend voor onze aanpak is ‘the human touch’ en oprechte aandacht voor wat er speelt in organisaties en bij mensen. We zoeken altijd de vraag achter de vraag. Zo komen we tot maatwerkoplossingen die écht werken met een afgestemd programma voor alle betrokkenen. Op deze manier bouwen we een duurzame en warme relatie op, waarin wederzijdse verwachtingen helder zijn en er onderling vertrouwen is.

We delen onze kennis en ervaring, luisteren goed en vragen door, we zijn nieuwsgierig en kritisch, en geven feedback en advies. Bij ons gaat een persoonlijke benadering hand in hand met zakelijke afspraken.

Ja, ik heb interesse

Wil je meer informatie over of heb je interesse in één van onze interculturele trainingen? Neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.