Zoek in de site...

Effectief en overtuigend presenteren

Presenteren is soms spannend, maar heb je de kunst onder de knie, dan is het misschien wel je meest waardevolle vaardigheid.

Tijdens deze coaching behandelen we alle aspecten van een professionele presentatie. Je ontdekt de fijne kneepjes van het vak en krijgt persoonlijke en praktische tips waarmee je het verschil maakt wanneer je spreekt voor een klein of groot publiek.

Presenteren van A tot Z

Voor wie is een coaching Effectief en overtuigend presenteren bedoeld?

Voor iedereen die wil leren om professioneel te presenteren.

Inhoud en opzet

Tijdens deze coaching is jouw presentatie het uitgangspunt. We doorlopen alle stappen die je van A tot Z brengen naar een presentatie die staat als een huis.

Je oefent en krijgt feedback, praktische tips en oprechte complimenten.

Aan bod komt onder meer:

  • Een goed opgebouwd verhaal met een heldere boodschap
  • Krachtige openers en afsluiters
  • Presentatietools: do’s en don’ts
  • Echt contact maken met je publiek
  • Uitstraling: lichaamstaal, stemgebruik en houding
  • Spelen met stilte en taal
  • Ontspannen presenteren

Wat houdt coaching of training op maat precies in?

Dat je heel gericht aan de slag gaat met jouw concrete vraag, leerwens, tekst of presentatie. Tijdens een kosteloos intakegesprek bespreek je samen met een coach/trainer je wensen en doelen. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met een programma op maat en de daarbijhorende kosten. Ga je akkoord, dan plan je in overleg data waarop de coaching of training zal plaatsvinden.

Coachinstrajecten en maatwerktrainingen kunnen bij ons op locatie, online of incompany plaatsvinden. In het Nederlands en Engels.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op via onderstaande rode button of mail  naar maatwerk@into.ru.nl. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek.