Zoek in de site...

Een goed gesprek voeren

Soms haal je uit een gesprek niet dat wat je bedacht had. Was je minder alert en duidelijk dan je had willen zijn. Wanneer er veel op het spel staat in een gesprek, dan zijn een effectieve strategie en goede gesprektechnieken onmisbaar. Tijdens deze maatwerktraining bieden we je een toolbox vol vaardigheden waarmee je het verschil maakt tijdens belangrijke gesprekken. Je ontdekt hoe je de regie op een gesprek houdt, meer invloed hebt en toch een open sfeer creëert.

gesprekken voeren

Voor wie is een training 'Een goed gesprek voeren' bedoeld?

Voor iedereen die succesvoller wil zijn in belangrijke gesprekken: leidinggevenden, adviseurs en alle andere professionals.

Inhoud en aanpak

Tijdens deze training ga je praktisch aan de slag met effectievere gespreksvoering. Je bereidt elke fase van een gesprek bewust voor door gerichte vragen te stellen aan jezelf.  Je ontdekt hoe je de regie houdt en de sfeer bewaakt, een discussie ombuigt naar een dialoog en hoe je je effectiviteit vergroot in elke lastig, maar belangrijk gesprek.

Bij alles wat we doen staan jouw context, doelen en wensen centraal. Daarom starten we altijd met een intake.

Wat komt aan bod?

  • Wat is je doel, wat zijn je motieven en wie heb je voor je?
  • Verbinding maken, veiligheid creëren en actief luisteren
  • Vragen stellen en regie houden.
  • Van discussie naar dialoog.
  • Meta-communiceren
  • Helder verwoorden en concrete afspraken maken.
  • Omgaan met weerstand en emoties.
  • Spreken: ritme, timing, intonatie en lichaamstaal.
  • Oefenen, oefenen, oefenen.

Op maat

Al onze communicatietrainingen zijn maatwerk. Wat bedoelen we daarmee?
Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk. In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet. Wil je de training liever in het Engels volgen? Ook dat kan. De kosten voor een incompany- of privétraining zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat!

Prijsindicatie
Een individueel maatwerkpakket communicatie kost € 460,- voor een sessie van 1,5 uur. In overleg met de trainer wordt het aantal benodigde sessies bepaald.

Wil je meer weten?
Klik dan op de rode button 'ja, ik wil meer informatie' of mail (maatwerk@into.ru.nl) of bel (024-361 61 66) ons. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek.