Zoek in de site...

Pitchen als een pro

Wie ooit de vraag heeft gekregen ‘even’ een pitch voor te bereiden, herkent vast hoe lastig dat is. Je hebt vaak maximaal 5 minuten de tijd om je product, jezelf of visie neer te zetten. Wat vertel je? En ook: wat vertel je niet? Hoe zorg je ervoor dat je authentiek blijft en niet te glad wordt? In deze maatwerktraining leer je hoe je een korte, krachtige en persoonlijke pitch geeft waarmee je hoge ogen gooit.

Lees hier alvast ons blog '7 tips voor een perfecte online presentatie'.

Gratis opname webinar Pitchen

Voor wie is de training 'Pitchen als een pro' bedoeld?

Voor professionals die met meer impact, plezier en flair zichzelf, hun product of idee willen presenteren in een korte pitch.

Inhoud en aanpak

Na een korte introductie werk je stap voor stap aan een boeiende pitch passend bij je doelgroep. Je oefent, scherpt aan en wordt gevoed met tips van onze trainer. Van je pitch worden video-opnames gemaakt die je na afloop van de training in alle rust kunt terugkijken. Misschien spannend en soms confronterend, maar zeker onvergetelijk zinvol.

Wat komt aan bod?

  • Do’s en don’ts van een professionele pitch
  • Slim afstemmen op je doel, boodschap en luisteraar
  • Meer zeggen met minder woorden.
  • Inspireren, prikkelen en overtuigen.
  • De aandacht trekken, contact maken en vasthouden
  • Spelen met je stem, stiltes en woorden
  • Lichaamstaal, houding en uitstraling

Op maat

Al onze communicatietrainingen zijn maatwerk. Wat bedoelen we daarmee? 
Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk. In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet.  Wil je de training liever in het Engels volgen? Ook dat kan. De kosten voor een incompany- of privétraining zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat!

Prijsindicatie
Een individueel maatwerkpakket communicatie kost € 460,- voor een sessie van 1,5 uur. In overleg met de trainer wordt het aantal benodigde sessies bepaald.

Wil je meer weten? 
Klik dan op de rode button 'ja, ik wil meer informatie' of mail (maatwerk@into.ru.nl) of bel (024-361 61 66) ons. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek.