Zoek in de site...

Spreken zonder spreekangst

Spreken voor publiek zonder angst of zelfs met plezier, hoe doe je dat? Wat is ervoor nodig om jezelf te zijn en een groep mensen te boeien met een goed verhaal? Voor bijna iedereen is het geven van een presentatie een spannend moment. Soms zorgt die spanning ervoor dat je dichtklapt, dat je stem, handen en benen trillen.

Tijdens deze coaching leer je omgaan met je spanning waardoor je zelfverzekerd en ontspannen voor een groep kunt staan én spreken.

Lees hier alvast ons blog '7 tips voor een perfecte online presentatie'.

Ontspannen presenteren

Voor wie is een coaching 'Spreken zonder spreekangst' bedoeld?

Voor iedereen die moet presenteren of spreken voor publiek en daar stress  van krijgt.

Inhoud en aanpak

In deze coaching staat ontspannen spreken centraal. Het startpunt van deze training is een reële presentatie. In de sessies scherpen we vervolgens je presentatievaardigheden aan en krijg je handige tips. Met de technieken en oefeningen leer je hoe met meer zelfvertrouwen presenteert voor grote en kleine groepen.

Wat komt aan bod?

  • Wat maakt spreken voor publiek spannend (en leuk)?
  • Een goede voorbereiding is het halve werk.
  • Wat is je doel en kernboodschap? Wat neemt je publiek na afloop mee?
  • Rationele Emotieve Training
  • Houding, lichaamstaal en uitstraling
  • Stemgebruik en ademhaling
  • Van monoloog naar dialoog
  • Contact maken en houden
  • Omgaan met weerstand en lastige vragen

Wat houdt coaching of training op maat precies in?

Dat je heel gericht aan de slag gaat met jouw concrete vraag, leerwens, tekst of presentatie. Tijdens een kosteloos intakegesprek bespreek je samen met een coach/trainer je wensen en doelen. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met een programma op maat en de daarbijhorende kosten. Ga je akkoord, dan plan je in overleg data waarop de coaching of training zal plaatsvinden.

Coachingstrajecten en maatwerktrainingen kunnen bij ons op locatie, online of incompany plaatsvinden. In het Nederlands en Engels.

Wil je meer weten? 
Klik dan op de rode button 'ja, ik wil meer informatie' of mail (maatwerk@into.ru.nl) of bel (024-361 61 66) ons. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek.