Zoek in de site...

Pitchen als een pro

Pitchen als een pro

Wie ooit de vraag heeft gekregen ‘even’ een pitch voor te bereiden, herkent vast hoe lastig dat is. Je hebt vaak maximaal 5 minuten de tijd om je product, jezelf of visie neer te zetten. Wat vertel je? En ook: wat vertel je niet? Hoe zorg je ervoor dat je authentiek blijft en niet te glad wordt? In deze maatwerktraining leer je hoe je een korte, krachtige en persoonlijke pitch geeft waarmee je hoge ogen gooit.

Lees hier alvast ons blog '7 tips voor een perfecte online presentatie'.

Gratis opname webinar Pitchen

Voor wie is de training 'Pitchen als een pro' bedoeld?

Voor professionals die met meer impact, plezier en flair zichzelf, hun product of idee willen presenteren in een korte pitch.

Inhoud en aanpak

Na een korte introductie werk je stap voor stap aan een boeiende pitch passend bij je doelgroep. Je oefent, scherpt aan en wordt gevoed met tips van onze trainer. Van je pitch worden video-opnames gemaakt die je na afloop van de training in alle rust kunt terugkijken. Misschien spannend en soms confronterend, maar zeker onvergetelijk zinvol.

Wat komt aan bod?

  • Do’s en don’ts van een professionele pitch
  • Slim afstemmen op je doel, boodschap en luisteraar
  • Meer zeggen met minder woorden.
  • Inspireren, prikkelen en overtuigen.
  • De aandacht trekken, contact maken en vasthouden
  • Spelen met je stem, stiltes en woorden
  • Lichaamstaal, houding en uitstraling

De winnende pitch van Marije Klomp

Marije Klomp prijs - EditedMarije Klomp, programmadirecteur duurzaamheid aan de Radboud Universiteit, is verkozen tot MVO-manager van het Jaar 2022. In'to Languages ondersteunde haar bij de voorbereiding van haar pitch.

Marije: "Sarah Dresden van In’to heeft mij gecoacht bij mijn pitch voor de verkiezing MVO-manager van het jaar. Ondanks mijn jarenlange ervaring met het geven van presentaties, webinars, onderwijs en workshops, voelde het format van een pitch nogal ongemakkelijk. Je moet echt in drie minuten een pakkend verhaal neerzetten, uit het hoofd en met goede stem en houding.

Sarah gaf me tips die ertoe hebben geleid dat ik het verhaal echt doorleefde en voelde in plaats van opdreunde. Ook stond ik stevig en zelfverzekerd. Dit gevoel heb ik blijkbaar overgebracht op het publiek, want ik heb gewonnen!"

Van harte gefeliciteerd, Marije!

Op maat

Al onze communicatietrainingen zijn maatwerk. In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet. Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of online. Ook een combinatie is mogelijk. De kosten zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat!

Wil je meer weten? 
Klik dan op de rode button 'ja, ik wil meer informatie' of mail (maatwerk@into.ru.nl) of bel (024-361 61 66) ons. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek.