Zoek in de site...

Presenteren in het Engels (een-op-een training op maat)


Presenteren in het Engels (een-op-een training op maat)

Presenteren in je eigen taal gaat je prima af, maar zodra je in het Engels moet presenteren wordt het lastiger. Je voelt je minder zeker. Je zoekt meer naar woorden, je uitspraak mag mooier.

Deze training is geen taaltraining, maar je krijgt persoonlijke feedback op je Engels in presentaties.  Afhankelijk van je behoeftes, richten we ons op het verrijken van je Engelse woordenschat, het verbeteren van je uitspraak, het opbouwen van een duidelijke structuur in het Engels, stemgebruik of vraagtechnieken. Je krijgt meer vertrouwen bij het presenteren in het Engels en komt professioneler over.

Presenteren Engels

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor iedereen die met meer zelfvertrouwen wil kunnen presenteren in het Engels.

Praktische informatie

  • Deze training kun je online of bij ons op locatie volgen.
  • De training bestaat uit 4 sessies van 1,5 uur. Na intake en in overleg kan dit afwijken.
  • Kosten: op aanvraag via maatwerk@into.ru.nl

Wat houdt coaching of training op maat precies in?

Dat je heel gericht aan de slag gaat met jouw concrete vraag, leerwens, tekst of presentatie. Tijdens een kosteloos intakegesprek bespreek je samen met een coach/trainer je wensen en doelen. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met een programma op maat en de daarbijhorende kosten. Ga je akkoord, dan plan je in overleg data waarop de coaching of training zal plaatsvinden.

Coachingstrajecten en maatwerktrainingen kunnen bij ons op locatie, online of incompany plaatsvinden. In het Nederlands en Engels.

Wil je meer weten? 
Klik dan op de rode button, mail (maatwerk@into.ru.nl) of bel (024-361 61 66) ons. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek.