Zoek in de site...

Schrijven met dyslexie - training op maat

Je schrijfvaardigheid op hetzelfde niveau brengen als je denkniveau. Vrij kunnen formuleren, helder structureren en de lezer meekrijgen.

Dat is misschien wel de grootste uitdaging en wens voor elke professional met dyslexie. Beleidsnota’s, een heldere mail, een adviesrapport: teksten zijn vaak bij uitstek het middel om ideeën breed te delen, beleid geaccepteerd te krijgen en een visie uit te dragen.

effectief_schrijven_met_dyslexie

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor professionals met dyslexie die met minder inspanning effectieve zakelijke teksten willen schrijven.

Inhoud en aanpak

Met het CAAS-model dat we speciaal voor jou hebben ontwikkeld, bieden we je een krachtige combinatie van technische applicaties en coaching. CAAS staat voor Context, Attitude, Applicaties en Strategie.

Tijdens de coaching staan we stil bij de context waarin je werkt, de teksten die je schrijft en de ruimte die je krijgt en neemt om aan jouw teksten te werken. Acceptatie van dyslexie, een oplossingsgerichte attitude en de wil om daadwerkelijk aan de slag te gaan met een nieuwe methode zijn daarbij belangrijke succesfactoren. Vervolgens implementeren we twee applicaties, tools, die het schrijven van teksten sterk vereenvoudigen. Ook reiken we een stappenplan en schrijfstrategie aan die je door elke fase van het schrijven heen loodsen.

Onze aanpak is praktisch en effectief, altijd één op één en volledig op maat.

Training op maat

Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk.

In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet. De kosten voor een incompany- of privétraining zijn afhankelijk van je specifieke wensen. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze afdeling maatwerk:
024-361 61 66
maatwerk@into.ru.nl

Of vul het contactformulier in:


Deze training heeft mij over de drempel van schrijven geholpen. Ik ervaar meer plezier en minder druk tijdens het schrijven. Det trainer is heel fijn en de focus op de positieve aspecten van dyslexie geeft veel energie. Ik vond het een prettige en een nuttige ervaring.

Bodine Baan - van Klaveren
Bestuursadviseur Koppert Cress B.V.