Zoek in de site...

Academisch schrijven met of zonder AI? - workshop op maat

De opkomst van generatieve AI zoals ChatGPT, Bard en Bing heeft de bezorgdheid aangewakkerd dat AI binnenkort het schrijfproces zal overnemen. Wij geloven echter dat menselijke creativiteit en kritisch denken altijd een essentiële rol zullen spelen in het schrijven.

Wil je weten hoe generatieve AI-tools jouw schrijfvaardigheden kunnen aanvullen en verbeteren? In welke gevallen ze helpend zijn en wanneer je ze beter niet kunt gebruiken? En hoe je de regie houdt over je eigen tekst? Hiermee gaan we aan de slag in deze workshop.

chatgpt_workshop

Inhoud en aanpak

Tijdens deze workshop van 1,5 uur behandelen we de nieuwste AI-tools en -technieken voor schrijven. We laten zien hoe je effectief kunt samenwerken met AI om je schrijfproductiviteit en -kwaliteit te verbeteren. Deze workshop zal je helpen om bij te blijven en de mogelijkheden van AI in je toekomstige schrijfpraktijk  te omarmen. De workshop richt zich op het schrijven van academische teksten, zoals onderzoeksverslagen, papers of essays.

Wij verzorgen deze workshop op maat voor individuen en teams. In het Nederlands of Engels.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor schrijvers die AI niet schuwen en er verstandig mee om willen gaan. De workshop is ook interessant voor docenten die willen weten hoe hun studenten verstandig met AI om kunnen gaan.

Tarieven

De kosten beginnen bij 400 euro en variëren afhankelijk van de opzet die je in overleg met onze workshopleiders kiest.

Training op maat

Je kunt deze training volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk. Je ontvangt altijd een offerte op maat.

Wil je meer weten?

We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op met onze afdeling maatwerk:
024-361 61 66
maatwerk@into.ru.nl

Of vul het contactformulier in: