Zoek in de site...

Scientific communication skills


Scientific Communication Skills

Wat maakt je tot een succesvol wetenschapper? Naast het doen van gedegen, betekenisvol en baanbrekend onderzoek is het cruciaal dat je effectief communiceert. Maar hoe doe je dat? Hoe populariseer je complexe materie, schrijf je een leesbaar proefschrift of artikel, hou je een keynote speech of oratie, overtuig je een commissie en blijf je in control in de media?

Radboud in’to Languages helpt wetenschappers om succesvol en met meer plezier te communiceren over hun onderzoek met vakgenoten en een breder publiek.

Tevreden klanten

In'to coachte me voor mijn VICI, ERC-starting grant en later ook mijn ERC-consolidator grant. Keer op keer heb ik er erg veel aan gehad. Telkens als ik dacht de truc nu wel door te hebben, bleek er weer wat anders bijschaving te behoeven. De eerste keer was het de structuur, de tweede keer mijn houding en de derde keer de visuals waarbij ze hielp de puntjes op de i te zetten. Los van de inhoud biedt In'to Languages de structuur en veilige plek waardoor je op tijd aan het oefenen slaat en brede feedback ontvangt. Wat mij betreft een onmisbare stap voor een succesvolle beursaanvraag.

Karin Roelofs |  Professor of Experimental Psychopathology, Behavioural Science Institute (BSI)