Zoek in de site...

Grant writing

Grant writing (een-op-een coaching)

De concurrentie is stevig, de succeskans klein en het belang groot. Hoe breng je je onderzoeksvoorstel positief onder de aandacht bij subsidieverstrekkers als NWO, ERC of KWF? Hoe vat je complexe materie samen in een aantrekkelijk en helder geschreven tekst. En hoe doe je dat in goed Engels? Tijdens dit coachingtraject ga je  gericht aan de slag met je aanvraag. Het resultaat is een wetenschappelijk voorstel dat zichzelf verkoopt.

Grant applications

Voor wie is de coaching Grant writing bedoeld?

Voor wetenschappers die op het punt staan een grant application te schrijven.

Inhoud en aanpak

Tijdens dit coachingtraject ontdek je hoe je een beknopt en prettig leesbaar onderzoeksvoorstel schrijft. Een voorstel dat de relevantie en innovatie van je onderzoek en jouw kwaliteiten als onderzoeker krachtig overbrengt.

De bijeenkomsten zijn bovenal praktisch en resultaatgericht; je eigen onderzoeksvoorstel is het vertrekpunt. Je gaat gericht aan de slag met de inhoud en opbouw van je tekst en krijgt waardevolle tips.

Wat komt aan bod?

  • Oriëntatie op de procedure en selectiecriteria
  • Selecteren van informatie
  • Helder schrijven: doel, doelgroep, opbouw, stijl, leesbaarheid en samenhang
  • De wow-factor: verkopen van onderzoek
  • Persoonlijke SWOT-analyse
  • Feedback ontvangen en verwerken in je tekst
  • Het schrijven van een rebuttal
  • Correct Engels schrijven

Wat houdt coaching of training op maat precies in?

Dat je heel gericht aan de slag gaat met jouw concrete vraag, leerwens, tekst of presentatie. Tijdens een kosteloos intakegesprek bespreek je samen met een coach/trainer je wensen en doelen. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met een programma op maat en de daarbijhorende kosten. Ga je akkoord, dan plan je in overleg data waarop de coaching of training zal plaatsvinden.

Coachingstrajecten en maatwerktrainingen kunnen bij ons op locatie, online of incompany plaatsvinden. In het Nederlands en Engels.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op via onderstaande rode button of mail  naar maatwerk@into.ru.nl. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek.