Zoek in de site...

Grant pitching (een-op-een coaching)


Grant pitching (een-op-een coaching)

De kans op goed nieuws na een interview bij NWO en ERC is minder dan 50%. In de korte tijd dat je het woord hebt, maken je presentatie en antwoorden echt het verschil. Alle reden om jezelf en je onderzoek optimaal voor het voetlicht te brengen en zo je kansen te vergroten. Met deze coaching kom je goed beslagen ten ijs.

Bij In’to weten we als geen ander hoe je je goed voorbereidt. We coachen al jaren kandidaten intensief én succesvol als voorbereiding op hun interview. Van VENI, VIDI en VICI tot Zwaartekrachtprogramma’s en van ERC-starting en consolidator tot een Synergy grant.

coaching

Voor wie is een coaching 'Pitchen voor een grant' bedoeld?

Voor wetenschappers die hun onderzoek willen 'verkopen' met een helder, krachtig en enthousiast verhaal.

Opzet coaching

Samen met je coach ga je heel gericht aan de slag met de inhoud van je verhaal en de manier waarop je je verhaal gaat vertellen. We kijken naar wat effect sorteert, waarmee je je kunt onderscheiden en waar jij je prettig bij voelt.

Samen ga je op zoek naar antwoorden op vragen als:

  • Hoe overtuig je de commissie  van het belang, de urgentie en de innovatie van je onderzoeksproject?
  • Hoe kies je de juiste balans tussen wetenschappelijke complexiteit en helderheid?
  • Hoe presenteer je jezelf op een prettige en toegankelijke manier als excellente onderzoeker?
  • Hoe reageer je ontspannen, open en met vertrouwen op pittige vragen?

Einddoel is een overtuigende pitch waar jij en je toehoorders enthousiast van worden.

Wat houdt coaching of training op maat precies in?

Dat je heel gericht aan de slag gaat met jouw concrete vraag, leerwens, tekst of presentatie. Tijdens een kosteloos intakegesprek bespreek je samen met een coach/trainer je wensen en doelen. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met een programma op maat en de daarbijhorende kosten. Ga je akkoord, dan plan je in overleg data waarop de coaching of training zal plaatsvinden.

Coachingstrajecten en maatwerktrainingen kunnen bij ons op locatie, online of incompany plaatsvinden. In het Nederlands en Engels.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op via onderstaande rode button of mail  naar maatwerk@into.ru.nl. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek.

Tevreden klanten

'In'to coachte me voor mijn VICI, ERC-starting grant en later ook mijn ERC-consolidator grant. Keer op keer heb ik er erg veel aan gehad. Telkens als ik dacht de truc nu wel door te hebben, bleek er weer wat anders bijschaving te behoeven. De eerste keer was het de structuur, de tweede keer mijn houding en de derde keer de visuals waarbij ze hielp de puntjes op de i te zetten. Los van de inhoud biedt into language de structuur en veilige plek waardoor je op tijd aan het oefenen slaat en brede feedback ontvangt. Wat mij betreft een onmisbare stap voor een succesvolle beursaanvraag.'
Karin Roelofs | Professor of Experimental Psychopathology, Behavioural Science Institute (BSI)

'Eind vorig jaar kreeg ik een uitnodiging voor een interview bij de European Research Council voor een ‘grant proposal’. Het ging om een bedrag van zo’n 2 miljoen euro, dus er hing voor mij veel af van dat tienminutengesprek. Ik riep de hulp in van In’to. Mijn verhaal en vertrouwen werden substantieel beter.' Lees meer >>
Prof. dr. Mark Huijbregts | hoogleraar Environmental Science