Zoek in de site...

Promotiecoaching

Promotiecoaching

Het einde van je promotietraject is in zicht. Je hebt keihard gewerkt aan je dissertatie. Nu alleen nog ‘even’ je promotie goed doorstaan. De dag van de promotie is een bijzondere en spannende dag waarop de verwachtingen hoog gespannen zijn. Tuurlijk kijk je er naar uit, maar wellicht ben je ook zenuwachtig en kijk je zelfs ook een beetje op tegen je lekenpraatje en de verdediging . Misschien heb je nog geen goed beeld bij het lekenpraatje. Hoe 'simpel' mag dat zijn? En hoe maak ik het interessant voor mijn hele publiek? Misschien ben je bang dat je sommige vragen niet kunt beantwoorden.

Herkenbaar? Wil je tijdens je promotie graag goed voorbereid 'het podium' betreden? Vind je het fijn om vooraf samen te sparren over je lekenpraatje en de manier waarop je gaat presenteren? Wil je oefenen hoe je lastige en veelledige vragen op een zelfverzekerde en positieve manier kunt beantwoorden? Deze coaching  kan je het vertrouwen geven dat je nodig hebt om met plezier een overtuigend verhaal neer te zetten.
Pomoveren

Samen met je coach ga je heel gericht aan de slag. Je oefent en krijgt feedback. Tijdens de coaching:

  • leer je wat je kunt verwachten tijdens de verdediging van je proefschrift;
  • helpen we je met het ontwerpen van je lekenpraatje. Samen kijken we naar de inhoud en opbouw van je verhaal en de manier waarop je je verhaal gaat vertellen;
  • oefen je je lekenpraatje;
  • oefen je met het beantwoorden van lastige vragen van de corona;
  • leer je regie te krijgen en houden;
  • leer je hoe je kort kunt uitleggen waar je proefschrift over gaat;
  • leer je om te gaan met spanning.

De coachingssessie zijn praktisch en resultaatgericht en vormen een gedegen voorbereiding op je verdediging.

Wat houdt een coaching of training op maat precies in?

Dat je heel gericht aan de slag gaat met jouw concrete vraag, leerwens, tekst of presentatie. Tijdens een kosteloos intakegesprek bespreek je samen met een coach/trainer je wensen en doelen. Daarna ontvang je een vrijblijvende offerte met een programma op maat en de daarbijhorende kosten. Ga je akkoord, dan plan je in overleg data waarop de coaching of training zal plaatsvinden.

Coachingstrajecten en maatwerktrainingen kunnen bij ons op locatie, online of incompany plaatsvinden. In het Nederlands en Engels.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op via onderstaande rode button of mail  naar maatwerk@into.ru.nl. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek.