Zoek in de site...

Lesgeven in het Engels op het MBO

Scholingsaanbod voor MBO-docenten die les (gaan) geven in het Engels

Mbo (vaktaal onderwijs)

Ben jij docent op een tweetalige mbo-school en geef je les in het Engels of ga je dat binnenkort doen? Wil je met meer zelfvertrouwen voor de klas staan door je Engels op te frissen en je taalvaardigheid te vergroten? Dan ben je bij Radboud in’to Languages aan het juiste adres!

Kies uit trainingen en workshops voor de hele school, voor je team óf voor jou alleen. Op locatie of online. Na afloop ga je geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen aan de slag.

HBO

Cursus Classroom English

Geef je les in het Engels aan scholieren in het mbo en ben je soms nog onzeker over je Engelse taalvaardigheid of de technieken die bij Engels als instructiemedium (EMI) komen kijken? Dan is onze cursus Classroom English iets voor jou. In deze cursus kunnen vakdocenten de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om hun vak in het Engels te geven.

Classroom English Observation Service

Werk jij als docent in het tweetalig onderwijs, maar is het alweer een tijd geleden dat je je een training hebt gehad op het gebied van Engels als instructiemedium (EMI)? Zou je graag begeleiding en persoonlijke feedback willen op het Engels dat je gebruikt wanneer je voor de klas staat? De Classroom English Observation Service van Radboud in'to Languages is gericht op het vaststellen van jouw sterke punten en op belangrijke aspecten die extra aandacht verdienen.

Ontwikkelingsworkshops voor docenten

Wil je team de taalvaardigheid opfrissen of samenwerken aan de basisbeginselen van lesgeven in het Engels? Kies dan een van onze populairste ontwikkelingsworkshops voor docenten, zoals: CLIL basics, Build your Fluency, Team Building in TTO.  Heeft jouw school al veel ervaring met TTO? Verdiep dan je onderwijsvaardigheden met onze serie CLIL-workshops voor gevorderden.

Diverse workshops

Begint jouw school net met tweetalig onderwijs (tto) Engels, of ben je al een senior op dat terrein? Verdieping en vertrouwen in je vaardigheden zijn in alle gevallen nodig om uit te blinken in je Engelstalige lessen. Onze workshops helpen je om je professioneel verder te ontwikkelen en met meer zelfvertrouwen voor de klas te staan.

Algemene Engelse taalvaardigheid

Voor docenten die aan hun algemene taalvaardigheid willen werken, is een  Cambridge-cursus geschikt. Cambridge-cursussen bereiden voor op het Cambridge-examen. Met een Cambridge-certificaat kun je aantonen wat jouw niveau Engels is. Het certificaat wordt uitgegeven door The British Council.

Subsidie aanvragen

Ben jij een leraar in het mbo en wil je werken aan professionalisering van jezelf of je team? Dan kun je een aanvraag doen voor een IFO-subsidie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze training, neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.