Zoek in de site...

Lesgeven in het Engels op het primair onderwijs

Scholingsaanbod voor primair onderwijs docenten die les (gaan) geven in het Engels

Tweetalig primair onderwijs

Gaat jouw basisschool beginnen met vervroegd Engels? Of geef je al les in het Engels en wil je je kennis van het Engels opfrissen en je taalvaardigheid vergroten? Dan ben je bij Radboud in’to Languages aan het juiste adres!

Kies uit trainingen en workshops voor de hele school, voor je team óf voor jou alleen. Op locatie of online. Na afloop ga je geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen aan de slag; in English please!

Lesgeven in het Engels

Cursus Primary Classroom English

Geef je les in het Engels aan basisschoolleerlingen of ga je dat binnenkort doen? Vind je dat best wel een uitdaging en wil je je Engelse taalvaardigheid vergroten of heb je behoefte aan tips en handvatten om met meer zelfvertrouwen soepel in het Engels les te kunnen geven? Dan biedt de cursus Primary Classroom English zeker uitkomst.

Algemene Engelse taalvaardigheid

Voor docenten die aan hun algemene taalvaardigheid willen werken, is een  Cambridge-cursus geschikt. Cambridge-cursussen bereiden voor op het Cambridge-examen. Met een Cambridge-certificaat kun je aantonen wat jouw niveau Engels is. Het certificaat wordt uitgegeven door The British Council.

Workshops voor docenten in het primair onderwijs

We bieden een aantal workshops van 3 uur aan voor docenten in het primair onderwijs:

  • Engels in het basisonderwijs
  • Spelenderwijs een taal leren
  • Maak optimaal gebruik van het basismateriaal

Subsidie aanvragen

Ben je een leraar in het primair onderwijs en wil je werken aan professionalisering van jezelf of je team? Dan kun je een aanvraag doen voor een IFO subsidie. Bij In’to denken we graag mee over je aanvraag op het snijvlak van taal, communicatie en interculturaliteit.

Ervaringen van andere scholen

“Zowel onze eigen Engelse taalvaardigheid als de vertaalslag naar de praktijk stond centraal. We hebben hier veel van opgestoken en konden daarna goed voorbereid aan de slag.”

“Fijne training op maat, fijne en duidelijke docent die goed aansluit op de situatie.”

“De cursuslessen waren heel afwisselend met verschillende werkvormen. De cursusleidster was leuk, aardig en duidelijk. De lesmaterialen waren zeer goed. De boeken kun je nu nog gebruiken.”

International School Eindhoven (ISE), Kindcentrum Theresia en Basisschool Het Talent

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze cursussen, neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.