Zoek in de site...

Lesgeven in het Engels voor hbo/wo docenten

Engels op het hbo/wo

Geef je college of les in het Engels, of ga je dat binnenkort doen? Dan is het prettig als je dat vol zelfvertrouwen kunt doen. Je wilt immers vooral bezig zijn met je vak en je niet druk hoeven te maken om je Engels en de specifieke vaardigheden die bij lesgeven aan een internationale groep komen kijken.

Als expertisecentrum voor taal en communicatie van de Radboud Universiteit ondersteunen we hoger onderwijsinstellingen al bijna 30 jaar met trainingen en tools voor docenten.

Wil jij ook met meer gemak en plezier lesgeven in het Engels aan een internationale groep studenten? Bekijk dan snel ons aanbod.

Kies uit trainingen en workshops voor je team óf voor jou alleen. Op locatie of online. Na afloop ga je geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen aan de slag.

Universiteit

Lecturing in English in the International Classroom

Als docent heb je steeds vaker te maken met internationalisering. Dat vraagt om veel inlevingsvermogen en specifieke vaardigheden. De online cursus Lecturing in English in the International Classroom is precies daarop gericht: je reflecteert op je eigen werkwijze en leert om effectief en op een unieke en energieke manier college te geven in het Engels aan een internationale groep studenten.

Lecturing Observation Service

Met de Lecturing Observation Service (LOS) kun je snel en efficiënt jouw manier van lesgeven in het Engels optimaliseren met hulp van een ervaren coach. Je wordt geobserveerd tijdens een van je Engelstalige colleges of per video en krijgt na afloop gerichte feedback en advies op maat.

Academic Writing GOALS

Do you represent an educational institute and are you looking for an effective writing course for PhD candidates, junior researchers, advanced bachelor or master students? The interactive online modules of Academic Writing GOALS enable learners to upgrade their academic writing in English and teachers to provide more personal guidance in class

Algemene Engelse taalvaardigheid

Voor docenten die aan hun algemene taalvaardigheid willen werken, is een cursus Engels geschikt. Deze cursussen bereiden voor op het Cambridge-examen. Met een Cambridge-certificaat kun je aantonen wat jouw niveau Engels is. Het certificaat wordt uitgegeven door The British Council.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze training, neem dan contact op met onze afdeling maatwerk: