Zoek in de site...

5 goede redenen om Arabisch te leren

1. Arabisch staat goed op je CV

Een vreemde taal staat altijd mooi op je CV. Arabisch is een veel gevraagde maar weinig aangeboden vaardigheid. Wie het Arabisch vloeiend spreekt, heeft vast en zeker een streepje voor en maakt grote kans om te werken in verschillende branches: of je nu een vertaler wilt worden, in de militaire wereld wil werken of een baan in de journalistiek voor ogen hebt.

2. Er is een grote markt voor Arabisch

Wereldwijd spreken meer dan 200 miljoen mensen Arabisch en dit aantal zal gaan stijgen.

3. Je behoort tot een kleine groep

Ondanks dat er veel mensen Arabisch spreken, zijn de mensen die vloeiend Arabisch spreken nog relatief zeldzaam in de Westerse wereld.
Dankzij die exclusiviteit val je niet enkel op in een groep sollicitanten, maar het geeft je ook direct toegang tot de kleine gemeenschap van niet-native Arabische sprekers.

4. Een boeiend avontuur

Om Arabisch te leren moet je een volledig nieuw alfabet onder de knie krijgen, en zal je van rechts naar links moeten leren schrijven. Misschien heb je al een tweede taal in de vingers en ben je helemaal klaar om je taal-leer skills naar een hoger niveau te tillen. Het Arabisch zal je breinspieren versterken en nieuwe vormen van informatieverwerking in gang zetten.

5. Arabisch brengt mensen bij elkaar

Als je het Arabisch beheerst kun je goed communiceren met mensen uit het Midden-Oosten en delen uit Afrika. Belangrijk voordeel hierbij is dat je hun vertrouwen en gastvrijheid kunt winnen, wat tot extra diepgang en voordelen kan leiden.

Genoeg redenen dus om Arabisch te leren!

Bekijk hier de inhoud van onze beginnerscursus Arabisch op weg naar A1.

Arabisch leren


Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

024-361 21 59

info@into.ru.nl

Leer Arabisch

Waarom moet ik Arabisch leren?