Stage ontwikkeling e-learning Social Dutch

Meld je aan vóór 8 december.

Over ons team:
Het innovatieteam (i-team) is de drijvende factor achter onderwijsinnovatie, docentprofessionalisering, en ICT in onderwijs bij Radboud in’to Languages. Dit team bestaat uit drie docenten die elk in een verschillende afdeling van In’to werken.. We innoveren niet ‘omdat het kan’, maar om ons onderwijs leuker, effectiever, en efficiënter te maken voor cursisten en docenten. Dit doen we door onze docenten te ondersteunen bij het verbeteren en innoveren van hun onderwijs en met hen samen te werken aan nieuwe leermiddelen en tools.

>>> Project voorjaar 2023:

De Radboud Universiteit is een tweetalige campus: dat betekent dat Nederlands en Engels de voertaal zijn op de RU. Daarom kunnen studenten en medewerkers gratis Nederlands leren bij Radboud in'to Languages. Gezien de grote vraag naar deze cursussen Social Dutch, gaat het i-team in het voorjaar van 2023 een e-learningcursus Social Dutch ontwikkelen, die naast de reguliere cursus zal worden aangeboden.

In deze stage ga je aan de slag met het onderwijskundig ontwerp van de cursus, de look & feel en gebruiksvriendelijkheid van de leeromgeving en het ontwikkelen van interactieve leertaken en toetsen. Daarnaast help je bij het testen, evalueren en implementeren van de nieuwe cursus. Je wordt vaardig in Brightspace en H5P, een veelzijdige open source tool voor interactieve online content. Je werkt hierbij intensief samen met het i-team en ervaren NT2-docenten.

Naast het ontwikkelen van de e-learningcursus krijg je een kijkje in de keuken bij ons taalonderwijs en denk je mee over onderwijsinnovatie. We bieden veel vrijheid en flexibiliteit, dus je kunt deels ook zelf aangeven wat je wilt leren en ontdekken bij In'to.

Waar zijn wij naar op zoek?

• Masterstudenten linguistics of Nederlands als tweede taal;
  • (near) native spreker van het Nederlands en Engels;
  • affiniteit met onderwijsinnovatie;
  • een pro-actieve en zelfstandige houding;
  • creatief en oplossingsgericht.

Ben je geïnteresseerd in deze stage?  Meld je aan en stuur ons uiterlijk 8 december een bericht en je c.v.