Freelance docent Duits

Ben je docent Duits en lijkt het je leuk om op een bruisende en inspirerende locatie te werken, in een team van enthousiaste en gedreven docenten en trainers?  Dan ben jij misschien wel degene naar wie wij op zoek zijn.

Functie-omschrijving

Voor onze maatwerktrainingen Duits zoeken wij een ervaren native of near-native docent/trainer Duits.  Externe klanten die hun spreek- en schrijfvaardigheid willen verbeteren vormen de belangrijkste doelgroep.
Een maatwerktraining kan bestaan uit een aantal lessen van 1,5 uur of een kort traject van enkele dagen. Onze maatwerktraingen vinden, afhankelijk van de coronamaatregelen, plaats op één van onze twee locaties; de campus van de Radboud Universiteit, of de campus van Wageningen Universiteit & Research, in-company bij de klant of online.

Functie-eisen

• Je bent bij voorkeur academisch geschoold in een voor de functie relevante richting of bent een (near-) native speaker met een gelijkwaardig buitenlands diploma met didactische component;
  • Je hebt ruime ervaring in lesgeven op verschillende niveaus, voor verschillende klantgroepen en organisaties;
  • Je hebt ervaring in online lesgeven;
  • Je bent bereid om te reizen wanneer een opdracht in-company uitgevoerd dient te worden;
  • Je bent een flexibele, ondernemende en creatieve persoonlijkheid, die brede interesses heeft en communicatief zeer vaardig is.

Als je aan bovenstaande eisen voldoet, dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur je CV met korte motivatiebrief naar René Vermeulen:  rene.vermeulen@ru.nl.

Organisatie
Radboud/Wageningen in'to Languages is een toonaangevend taal- en communicatiecentrum in Nederland. We leveren een grote variëteit aan trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie aan klanten van binnen en buiten de universiteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor taaltoetsen, vertalingen en tekstredactie, communicatietrainingen, coaching en advies.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met René Vermeulen via rene.vermeulen@ru.nl

URL:

www.ru.nl/radboudintolanguages/