Zoek in de site...

Freelance docent Engels

Ben je docent Engels en lijkt het je leuk om op een bruisende en inspirerende locatie te werken, in een team van enthousiaste en gedreven docenten en trainers? Dan ben jij misschien wel degene naar wie wij op zoek zijn.

Onderstaand filmpje geeft een impressie over het werken bij In'to (het is gemaakt voor een specifieke vacature maar geeft ook een goede algemene indruk).

Functie-omschrijving

Als aanvulling op ons docententeam zoeken wij een freelance docent Engels met passie voor en ervaring met het lesgeven van academische vaardigheden. Binnen de Radboud Universiteit en Wageningen University & Research verzorgen wij diverse cursussen  academische spreek- en schrijfvaardigheid op bachelor, master en PhD-niveau. Denk onder meer aan cursussen over Academic Writing Strategies, Academic English conversation and pronunciation, Writing Scientific Articles en Popular Science Writing. Deze cursussen vinden in principe op de campus plaats Vooral voor de cursussen die we in Nijmegen verzorgen, zoeken we een freelance collega. Bij voorkeur dus iemand uit de regio Nijmegen.

Vind je het naast lesgeven aan groepen studenten en promovendi ook leuk om een-op-een aan de slag te gaan met klanten? Ze heel gericht te helpen om beter te leren kunnen communiceren, presenteren of schrijven in het Engels? Dan ben je de perfecte aanvulling voor ons team. Onze maatwerktrainingen verzorgen we voor interne en externe klanten, voor individuen, teams of afdelingen. Een maatwerktraining kan bestaan uit een aantal lessen van 1,5 uur of een kort traject van enkele dagen. Trainingen op maat vinden plaats op één van de twee  campussen (Radboud Universiteit of Wageningen Universiteit & Research), in-company bij de klant of online.

Functie-eisen

  • Je bent academisch geschoold in een voor de functie relevante richting of bent een (near-) native speaker met een gelijkwaardig buitenlands diploma met didactische component;
  • Je hebt ruime ervaring in lesgeven binnen de academische wereld op verschillende niveaus, voor verschillende klantgroepen en organisaties;
  • Je hebt ervaring in online lesgeven;
  • Je bent bereid om te reizen wanneer een opdracht in-company uitgevoerd dient te worden;
  • Je bent een flexibele, ondernemende en creatieve persoonlijkheid, die brede interesses heeft en communicatief zeer vaardig is.

Als je aan bovenstaande eisen voldoet, dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur je CV met korte motivatiebrief naar René Vermeulen:  rene.vermeulen@ru.nl.

Organisatie
Radboud/Wageningen in'to Languages is een toonaangevend taal- en communicatiecentrum in Nederland. We leveren een grote variëteit aan trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie aan klanten van binnen en buiten de universiteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor taaltoetsen, vertalingen en tekstredactie, communicatietrainingen, coaching en advies.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met René Vermeulen, manager vreemde talen, via rene.vermeulen@ru.nl

URL:
www.ru.nl/radboudintolanguages/
www.wur.nl/into

Engels