Freelance docent Oekraïens

Ben je docent Oekraïens en lijkt het je leuk om op een bruisende en inspirerende locatie te werken, in een team van enthousiaste en gedreven docenten en trainers?  Dan ben jij misschien wel degene naar wie wij op zoek zijn.

Onderstaand filmpje geeft een impressie over het werken bij In'to (het is gemaakt voor een specifieke vacature maar geeft ook een goede algemene indruk).

Functie-omschrijving

Voor onze online beginnerscursussen Oekraïens zoeken wij een ervaren native of near-native docent/trainer Oekraïens.

Drie keer per jaar bieden wij 8 sessies van 1,5 uur online cursussen Oekraïens aan. De cursussen worden in de avonduren aangeboden en zijn toegankelijk voor studenten, medewerkers van de Radboud Universiteit en externen.

Tijdens de cursussen ligt de nadruk op mondelinge communicatie. Maar ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid komen aan bod. Ook leren cursisten over de Oekraïense cultuur.

Functie-eisen

• Je bent bij voorkeur academisch geschoold in een voor de functie relevante richting of bent een (near-) native speaker met een gelijkwaardig buitenlands diploma met didactische component;
  • Je hebt ruime ervaring in lesgeven op verschillende niveaus, voor verschillende klantgroepen en organisaties;
  • Je hebt ervaring in online lesgeven;
  • Je bent een flexibele, ondernemende en creatieve persoonlijkheid, die brede interesses heeft en communicatief zeer vaardig is.

Als je aan bovenstaande eisen voldoet, dan zien we je reactie graag tegemoet. Stuur je CV met korte motivatiebrief naar René Vermeulen:  rene.vermeulen@ru.nl.

Organisatie
Radboud/Wageningen in'to Languages is een toonaangevend taal- en communicatiecentrum in Nederland. We leveren een grote variëteit aan trainingen en diensten op het gebied van taal en communicatie aan klanten van binnen en buiten de universiteit. Daarnaast kun je bij ons terecht voor taaltoetsen, vertalingen en tekstredactie, communicatietrainingen, coaching en advies.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met René Vermeulen via rene.vermeulen@ru.nl

URL:

www.ru.nl/radboudintolanguages/