Zoek in de site...

Schrijven met dyslexie

Datum
maandag 4 september 2023Plaats in mijn agenda
Locatie
Erasmusplein 1, Nijmegen (of online)
Organisator(s)
Radboud in'to Languages
Beschrijving

Je schrijfvaardigheid op hetzelfde niveau brengen als je denkniveau. Vrij kunnen formuleren, helder structureren en de lezer meekrijgen.

Dat is misschien wel de grootste uitdaging en wens voor elke professional met dyslexie. Beleidsnota’s, een heldere mail, een adviesrapport. Tekst is vaak bij uitstek het middel om ideeën breed te delen, beleid geaccepteerd te krijgen en een visie uit te dragen.

Effectief schrijven met dyslexie

Met het CAAS-model bieden wij je een krachtige combinatie van applicatie en coaching. Resultaatgericht, praktisch en effectief.

Voor wie?

Voor professionals met dyslexie die met minder inspanning effectieve zakelijke teksten willen kunnen schrijven.

Inhoud en aanpak

Context, Attitude, Applicatie en Strategie (CAAS)
Tijdens de coaching staan we stil bij de context waarin je werkt, de teksten die je schrijft, de ruimte die je krijgt en neemt om aan jouw teksten te werken. Acceptatie van dyslexie, een oplossingsgerichte houding en de wil om daadwerkelijk aan de slag te gaan met een nieuwe methode zijn daarbij belangrijke succesfactoren. Vervolgens implementeren we twee applicaties die het schrijven van teksten sterk vereenvoudigen en reiken we een stappenplan en schrijfstrategie aan die je door elke fase van het schrijven heen loodst.

Onze begeleiding is één op één, persoonlijk en positief.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een intakegesprek en kostenindicatie. Vanzelfsprekend vrijblijvend.

Let op: dit is een maatwerktraining, de startdatum van 4 september is een fictieve datum. Uiteraard stemmen we in overleg een specifieke datum af die past bij jouw agenda.

Contactpersoon
Annick Dankers
E-mail
Telefoon
024 361 61 66
Aanmelden