Zoek in de site...

OOPT

Hoe kan ik mijn niveau Engels bepalen?

Je kunt je niveau Engels bepalen door een OOPT test te maken.

Wat is een OOPT (Oxford Online Placement Test)?

De Oxford Online Placement Test (OOPT) is een plaatsingstoets voor cursussen Engels. De toets stelt het niveau Engels van de cursist vast. Aan de hand van de uitkomst geven wij advies over op welk niveau je het beste kunt instromen.

Hoe werkt de OOPT?

De Oxford Online Placement Test (OOPT) duurt 40 tot 60 minuten, de meeste cursisten zijn echter binnen drie kwartier klaar met de test. De cursist beantwoordt invul- en meerkeuzevragen om zijn vaardigheid op het gebied van luisteren, lezen en grammatica te toetsen. De computer stelt de vragen en beoordeelt tegelijkertijd of de antwoorden goed of fout zijn. Gedurende de test wordt het niveau van de vragen automatisch aangepast aan het kennisniveau van de student, tot een constant niveau is bereikt.

Wat is het resultaat van de OOPT?

De resultaten van de OOPT zijn gekoppeld aan het Common European Framework of Reference (CEFR). Aan de hand van deze niveauindeling kunnen we ervoor zorgen dat studenten op het juiste niveau instromen.

Voor wie is de OOPT bedoeld?

  • Ben je benieuwd naar jouw Engelse taalvaardigheid? Dan ben je ook welkom om de OOPT te komen maken.
  • Ben je geïnteresseerd in een van onze cursussen Engels? In dat geval vragen wij je voorafgaand aan jouw inschrijving een OOPT te doen, zodat we een indicatie hebben van jouw huidige niveau van beheersing van het Engels.

OOPT Kosten

  • € 25

Hoe kan ik me aanmelden voor de OOPT test?

Vanwege het coronavirus wordt deze test op afstand aangeboden.

Ga als volgt te werk om je aan te melden voor de OOPT test:

  • Schrijf je in voor het maken van de test
  • Bij het vakje 'Betaling' zet je als opmerking neer waarvoor je de test moet doen (mede aan de hand hiervan bepalen we of je een factuur krijgt)
  • Na inschrijving ontvang je van ons dezelfde werkdag (als je je voor 16.30 uur in hebt geschreven) een persoonlijke link naar de Oxford Online Placement test. Als je je na vrijdagmiddag inschrijft, krijg je maandag van ons de link.
  • Maak de test (ongeveer 45 minuten).
  • Na het maken van de toets ontvang je binnen 1 tot 2 werkdagen jouw resultaat van ons per mail.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze cursussen, neem dan contact op met ons Service Centre:

E: info@into.ru.nl
T: +31 24 361 21 59