Zoek in de site...

Taaltrainingen

RU_into_2310_banners_winterbeelden_1128x376_7 zonder site

Taaltrainingen groepscursussen (start in januari/februari)

Taaltrainingen op maat

Ben je op zoek naar een in company training, 1-op-1 cursus of een traject op maat? In'to biedt trainingen aan in 18 talen die zijn afgestemd op jouw wensen. Bekijk onze opties en vraag vrijblijvend informatie aan.

Google reviews

Onze docenten worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8

4 en halve ster

Zij gingen je voor

“Een hele leuke cursus Russisch A1 gevolgd. Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou leren in een korte tijd. De combinatie van zowel online leren als klassikaal is erg prettig!”

“Onlangs heb ik de intensieve cursus Nederlands van Radboud in'to Languages gevolgd. Docenten zijn zeer professioneel en vriendelijk. Ze zijn buitengewoon goed gekwalificeerd. Ze dagen je uit met situaties die je tegenkomt in je dagelijkse werk en zorgen ervoor dat je een optimaal prestatieniveau kunt bereiken. Dankzij deze cursus heb ik nu het vertrouwen en de vaardigheden om in het Nederlands te onderhandelen en presentaties te geven. Ook mijn werkomgeving merkt de enorme vooruitgang die ik heb bereikt met de Nederlandse taal door deze intensieve cursus. In een woord: Top!”

“Leuk, echt een aanrader. Goed te doen om een taalcursus naast je studie te volgen. Het is 1 avond in de week, en het is ongeveer een (halve) middag voorbereiding voor elke sessie. De combinatie leren uit het boek en de les is fijn, en er is aandacht voor uitspraak, grammatica en vocabulaire in een goede mix.”

Advies nodig?

Heb je een vraag? Of wil je overleggen welke cursus het beste past bij je behoefte en startniveau? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

T: 024 361 21 59
E: info@into.ru.nl