Zoek in de site...

Intensieve taaltraining Duits

Verbeter je Duits in vijf dagen

Door jezelf helemaal onder te dompelen in een taal kun je in een betrekkelijk korte periode veel vooruitgang boeken. Dat is het doel van het vijfdaagse onderdompelingsprogramma bij Radboud in’to Languages. Het gros van onze deelnemers is inderdaad een heel CEFR-niveau omhoog gegaan aan het eind van de week.

Floor Jansen, zangeres van de populaire band Nightwish, vertelt over haar ervaringen met een intensief programma Duits bij In'to.

Ons programma is ontworpen om je van begin tot eind van de dag constant te laten praten over, luisteren naar en denken over de Duitse taal. Dit zorgt ervoor dat je je aan het eind van de week op je gemak voelt en dat je het vertrouwen hebt om te communiceren en werken in een hoofdzakelijk Duitstalige omgeving.

Het dagelijkse programma combineert formeel onderwijs in essentiële vaardigheden, zoals jij deze in overleg met onze manager van het intensieve programma hebt vastgesteld, met mogelijkheden om contact te hebben met (near-)native speakers in een informelere setting (zoals tijdens een lunch of een algemene bespreking).

Onze intensieve programma’s vinden plaats in de mooie omgeving van de campus van de Radboud Universiteit. Hier kun je je helemaal onderdompelen in je doeltaal tijdens de interactie met verschillende docenten en ondersteunend personeel in het Duits.

Het trainingsprogramma

Je programma zal worden afgestemd op je wensen, aan de hand van een gedetailleerde behoeftenanalyse die je in overleg met de hoofddocent maakt. Elke dag zal bestaan uit een combinatie van lesuren, tijd voor zelfstudie, reflectie en het eigen maken van de taal, en mogelijkheden om te oefenen tijdens informelere sociale conversaties.

Je training zal daarnaast worden ondersteund via het gebruik van ons learning management system. In dit systeem kun je je vorderingen bijhouden, het lesmateriaal van de trainers raadplegen en de taal oefenen. Het online materiaal is tot een jaar na afronding van de cursus te raadplegen. Aan het einde van dat jaar (in het geval je je Duits verder wilt verbeteren) zullen we bestaande studenten van het intensieve programma een speciaal tarief aanbieden.

In een groep of individueel

Je kunt er voor kiezen om het programma zelfstandig te volgen, contact te hebben met andere studenten dan wel deel te nemen aan een kleine groep. Dit kan bijvoorbeeld een groep zijn die bestaat uit vrienden of collega’s. We bieden kortingen aan groepen en het is natuurlijk leuker om samen met anderen te leren.

Certificaat

Aan het eind van het programma ontvang je een Radboud in’to Languages-certificaat en een eindrapport met daarin je persoonlijke vorderingen en vervolgadvies.

Tarieven (Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van BTW)

Face-to-face-training op locatie, inclusief materiaal en lunch € 5.200,-
Medewerkers van de Radboud Universiteit krijgen 50% korting.

Hotelovernachting

Wil je geen tijd kwijt zijn met reizen? Wij hebben met een aantal hotels prijsafspraken gemaakt. Vraag de afdeling maatwerk gerust naar de kortingscode en boek zelf je hotel in de oudste stad van Nederland:
Guest House Vertoef
Hotel DePrince

Ervaringen van anderen

Rosa Bannink - Maatwerktraining Duits juni 2022

Alternatief programma op maat

Vind je een programma van vijf aaneengesloten dagen te intensief of past dit niet in je agenda? We stellen graag een alternatief programma samen, waarmee je vergelijkbare resultaten boekt​

Intensieve taaltraining Duits


Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

024-361 21 59

info@into.ru.nl

Meer informatie nodig of een afspraak maken?
Neem contact op met Kasper Maes, hoofddocent Duits:
T: 06-52799036
E: k.maes@let.ru.nl

Overige trainingen Duits
Naast de intensieve taaltrainingen bieden we diverse andere cursussen Duits aan.