Cursus Duits leren op weg naar B2

Kun je al zonder veel moeite een gesprek in het Duits voeren, je mening formuleren en de grote lijnen van Duitse teksten begrijpen? En wil je je Duitse taalvaardigheid naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan deze cursus Duits leren op weg naar B2. Deze cursus is een vervolg op de cursus Duits leren (B1).

Waarom een cursus Duits bij In'to?

Donkergroen vinkje Kleine groep (max. 16 deelnemers)
Donkergroen vinkje Veel interactie en persoonlijke feedback
Donkergroen vinkje 8 lessen van 1,5 uur: 5 online lessen en 3 lessen op de campus in Nijmegen
Donkergroen vinkje Een unieke combinatie van studiegenot, studiegemak en leerrendement
Donkergroen vinkje Altijd met docent
Donkergroen vinkje Uitgebreide digitale leeromgeving

Wat levert het je op?

Tijdens deze cursus leer je:

• vloeiend en spontaan gesprekken voeren over uiteenlopende onderwerpen;
  • je mening gedetailleerd formuleren;
  • de hoofdgedachten van ingewikkelde teksten begrijpen, ook over abstracte onderwerpen;
  • duidelijke en gedetailleerde teksten schrijven over een breed scala van onderwerpen.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid komen aan bod. Ook leer je meer over de Duitse cultuur. Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid.

Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Duits leren (B2).

Data en tijden

Data najaarscursus

11 oktober t/m 6 december

Gegarandeerde startdatum, cursus gaat definitief door!

Opzet, aantal lessen en locatie

8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Deze cursus bestaat uit een combinatie van 5 online bijeenkomsten (2, 3, 4, 6 en 7 ) en 3 bijeenkomsten op locatie (1, 5 en 8)*) Hier lees je meer over deze unieke methode

Lesdag Dinsdag
Lestijd 19.45 - 21.15 uur
Zelfstudie 3-4 uur per week
Deelnemers min. 5 / max. 16

* Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief € 295,-
Studenten RU
(50% korting)
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni
(10% korting)

Studeer of werk je aan WUR? Kijk dan hier voor tarieven.

Cursusopzet en -materiaal

In de les wordt zoveel mogelijk Duits gesproken, met Nederlands als ondersteunende talen.

Het cursusmateriaal is:

• Erkundungen Daf B2
  • ISBN: 9783941323438
  • Te verkrijgen bij boekhandel Roelants.
  • Cursusmateriaal is niet bij de kosten inbegrepen.

Intake

Heb je nog nooit een cursus Duits gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek voorafgaand aan inschrijving verplicht. Zo ben je er zeker van dat de cursus goed aansluit bij je niveau.

Let op: een telefonische intake is alleen mogelijk met een Nederlands (mobiele) telefoonnummer

Inschrijven

Donkergroen vinkjeLeuk als je meedoet! De keuze is natuurlijk aan jou. We maken de groepen bewust niet te groot en vol is helaas vol.
Donkergroen vinkje Je hoeft bij inschrijving niet direct te betalen, je ontvangt de factuur pas na les 2.

Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

info@into.ru.nl

Maatwerk

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan kunnen onderhandelen met Duitse zakenpartners of moet je binnenkort een presentatie geven in het Duits?
Geen probleem, samen stellen we een traject op maat samen.

Duits op maat