Cursus Duits leren (op weg naar A2)

Volg deze cursus Duits leren (op weg naar A2) als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Duits kunt begrijpen.

Waarom een cursus Duits bij In'to?

Donkergroen vinkje Kleine groep (max. 16 deelnemers)
Donkergroen vinkje Veel interactie en persoonlijke feedback
Donkergroen vinkje 8 lessen van 1,5 uur: 5 online lessen en 3 lessen op de campus in Nijmegen
Donkergroen vinkje Een unieke combinatie van studiegenot, studiegemak en leerrendement
Donkergroen vinkje Altijd met docent
Donkergroen vinkje Uitgebreide digitale leeromgeving

Wat levert het je op?

Tijdens deze cursus leer je:

• eenvoudige, korte gesprekken voeren over persoonlijke onderwerpen;
  • in grote lijnen alledaagse gesprekken volgen over vertrouwde onderwerpen;
  • korte, eenvoudige teksten (brochures, advertenties) in grote lijnen begrijpen;
  • korte, eenvoudige berichten of e-mails schrijven.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid aan bod. Ook leer je meer over de Duitse cultuur. Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid.

Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Duits leren (A2).

Data voorjaarscursus

10 oktober t/m 5 december

Opzet, aantal lessen en locatie

8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Deze cursus bestaat uit een combinatie van 5 online bijeenkomsten (2, 3, 4, 6 en 7 ) en 3 bijeenkomsten op locatie (1, 5 en 8)*) Hier lees je meer over deze unieke methode

Lesdag Maandag
Lestijd 19.45 - 21.15 uur
Zelfstudie 3-4 uur per week
Deelnemers min. 5 / max. 16

* Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief € 295,-
Studenten RU
(50% korting)
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni
(10% korting)

Studeer of werk je aan WUR? Kijk dan hier voor tarieven.

In de les wordt zoveel mogelijk Duits gesproken, met Nederlands als ondersteunende taal.

Cursusopzet en -materiaal

Het cursusmateriaal is:

• Begegnungen A2+ TEILBAND 1
    ISBN: 978-3-96915-009-2
    Let op! Wie in 2022 het oude, dikkere boek – Begegnungen A2+ ISBN: 9783929526899 – al heeft, hoeft geen ander boek aan te schaffen. Inhoudelijk is dit hetzelfde.

• Te verkrijgen bij boekhandel Roelants.
  • Cursusmateriaal is niet bij de kosten inbegrepen

Intake

Een gratis telefonisch intakegesprek voorafgaand aan inschrijving is verplicht. Zo ben je er zeker van dat de cursus goed aansluit bij je niveau.

Let op: een telefonische intake is alleen mogelijk met een Nederlands (mobiele) telefoonnummer

Inschrijven

Donkergroen vinkjeLeuk als je meedoet! De keuze is natuurlijk aan jou. We maken de groepen bewust niet te groot en vol is helaas vol.
Donkergroen vinkje Je hoeft bij inschrijving niet direct te betalen, je ontvangt de factuur pas na les 2.

Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

info@into.ru.nl

Maatwerk

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan kunnen onderhandelen met Duitse zakenpartners of moet je binnenkort een presentatie geven in het Duits?
Geen probleem, samen stellen we een traject op maat samen.

Duits op maat