Zoek in de site...

Cursus Engels op native speaker niveau (C2) – Cambridge Proficiency

Ben je al een vergevorderde leerder, beheers je het Engels op C1 niveau en wil je je taalvaardigheid nog verder ontwikkelen tot native speaker niveau? Dan is deze cursus Engels op native speaker niveau wat je zoekt.

Met deze cursus zet je de puntjes op de i. Je ontwikkelt de vaardigheden die je nodig hebt om met souplesse overtuigend over te komen, complexe teksten te begrijpen en produceren, ingewikkelde gesprekken te voeren en vlotte presentaties te geven. Met dit niveau kun je je echt onderscheiden op de internationale arbeidsmarkt.

Proficiency

Na deze taalcursus Engels:

  • beheers je het Engels op  C2-niveau, moedertaalniveau;
  • kun je met gemak alles verstaan, lezen en begrijpen;
  • uit je je spontaan, vloeiend en nauwkeurig in elke situatie;
  • onderscheid je verschillende betekenissen in de meest complexe teksten en gesprekssituaties;
  • kun je informatie samenvatten van verschillende gesproken en geschreven bronnen en argumenten geven in een samenhangende presentatie.

Praktische informatie over de cursus

Data najaarscursus 19 februari - 24 juni
Aantal lessen 15 bijeenkomsten
Lesdag Maandag
Lestijden 19.45 - 21.15 uur
Locatie Je kunt zelf kiezen of je online meedoet of op locatie op de campus in Nijmegen. Dankzij onze moderne Oneroom lesruimte zijn de lessen tegelijkertijd online en op locatie te volgen. Na inschrijving geef je je voorkeur op.
Zelfstudie 2 tot 4 uur per week
Aantal deelnemers Maximaal 14
Taal in de les Engels
Uitloop Eventuele inhaallessen vinden plaats binnen de cursusperiode op een andere dag, of in de week na de laatste les. Specifieke data worden in overleg met de cursisten bepaald.

Cursusprijs

Regulier tarief € 945,-
Studenten RU € 378,-
Medewerkers RU en Radboudumc Kosteloos (mits zij aan de voorwaarden voldoen van de taalbeleidkortingsregeling).
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni (altijd 10% korting) € 850,50
Medewerkers en studenten WUR (altijd 10% korting) € 850,50

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Cursusmateriaal

  • Cambridge English Proficiency Masterclass, (ISBN: 9780194705240)

Te verkrijgen bij boekhandel Roelants. Dit cursusmateriaal is niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Zelfstudie, feedback en voor wie wil examenvoorbereiding

Buiten de les werk je zo’n 2 tot 4 uur per week zelfstandig aan oefeningen en houd je je eigen voortgang bij in onze online leeromgeving. Hierin staan uitlegvideo’s, schrijf- en spreekopdrachten en quizzen. Op meerdere momenten in de cursus krijg je persoonlijke feedback van je docent. Naast het ontwikkelen van de taalvaardigheid word je, als je het examen wilt doen, voorbereid op het Cambridge examen met oefenopdrachten, tips, en proefexamens.

Cambridge examen:

Na afloop van de cursus heb je niet alleen je Engels naar een hoger niveau getild, maar ben je ook klaargestoomd voor het Cambridge Profciency Exam (C2): je weet precies wat je kunt verwachten op het examen en hoe je die opdrachten het beste kunt aanpakken. Een Cambridge examen kun je afleggen bij een van de British Council examencentra in Nederland. Als je slaagt voor het examen bemachtig je een certificaat dat op internationaal niveau je cv verrijkt. Dit certificaat wordt in bijna alle landen erkend en blijft je hele leven geldig. Je kunt deze cursus ook volgen als je niet aan het examen wil deelnemen. De examenkosten zijn niet inbegrepen bij de cursusprijs. Neem contact op met The British Council om je in te schrijven voor een examen.

Official Cambridge Exam Preparation Centre

Bepaal je niveau

Om je niveau te bepalen, maak je eerst een online plaatsingstoets (Oxford Online Placement Test, OOPT). Om mee te kunnen doen met de cursus Engels op native speaker niveau (C2) – Cambridge Proficiency heb je een OOPT-score van 100 of hoger nodig, of een Cambridge Advanced certificaat (score C of hoger).

Inschrijven

Heb je een OOPT-score hoger dan 100 of een Cambridge Advanced certificaat (score C of hoger)? Dan kun je je inschrijven voor de cursus Engels op native speaker niveau (C2) – Cambridge Proficiency.

Waarom deze cursus bij In'to?

Donkergroen vinkje Altijd met begeleiding van een ervaren docent;
Donkergroen vinkje Persoonlijke feedback op de Engelse teksten die je hebt geschreven;
Donkergroen vinkje Tips, tools, en oefenexamens.

Heb je nog vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:
024-361 21 59
info@into.ru.nl
Of vul het contactformulier in.