Zoek in de site...

Intensieve taaltraining Frans

Frans leren in vijf dagen

Wil je in een week je Franse taalvaardigheid aanzienlijk verbeteren? Dat kan met het intensieve vijfdaagse onderdompelingprogramma van Radboud in’to Languages. Door een week lang intensief bezig te zijn met de Franse taal krijg je meer zelfvertrouwen bij het spreken, presenteren of bijvoorbeeld schrijven. Je taalvaardigheid verbetert aantoonbaar met minimaal één CEFR-niveau.

Marijn Knieriem - maatwerktraining Frans

Inhoud
De inhoud van de intensieve taaltraining stemmen wij af op je wensen en ambities: alles maken we op maat. Tijdens de training staan taalvaardigheid en (interculturele) communicatieve competenties centraal, altijd in het licht van je functie.

Opbouw training
De training bestaat onder meer uit workshops waarin communicatieve taken centraal staan. Voorbeelden van deze workshops zijn: onderhandelen, netwerken, presenteren, pitchen, interculturele vaardigheden, vergaderen en professionele teksten schrijven.

Naast workshops wisselen een-op-een sessies met docenten en zelfstudie elkaar af. De dagen zijn dynamisch en afwisselend. Daarnaast houden we in het programma optimaal rekening met de leerstijlen van iedere individuele cursist. Brightspace is onze online leeromgeving die veel ingezet wordt voor zelfstudie en geeft je ook na afloop van de cursus de mogelijkheid om zelf nog verder te studeren.

Individuele of groepstraining
Volg je de training in een kleine groep, dan heb je naast individuele sessies en zelfstudie ook groepssessies in de vorm van workshops.

Voorbeeld opbouw intensieve taaltraining >>

Topdocenten
De training wordt verzorgd door een klein select team van docenten. Deze docenten zijn zeer ervaren, hoogopgeleid en bewegen zich goed op alle niveaus. Ervaring leert dat de combinatie van native en near-native speakers in onze docententeams goed werkt en garant staat voor een optimaal leerrendement.

Intensieve taaltraining Frans

Intakegesprek 
Elk programma start met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we je niveau vast en bespreek je samen met de hoofddocent je persoonlijke wensen en leerdoelen. Hierdoor sluit de training perfect aan op je niveau en de persoonlijke doelen binnen je professionele context.

Certificaat
Na afloop van de trainingsweek ontvang je een certificaat van Radboud in'to Languages en een eindportfolio met daarin een ontwikkelingsanalyse en vervolgadvies. Je krijgt daarnaast een jaar lang toegang tot onze digitale leeromgeving.

Tarieven (Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van BTW)

Face-to-face-training op locatie, inclusief materiaal en lunch € 5.200,-
Medewerkers van de Radboud Universiteit krijgen 50% korting.

Hotelovernachting
Wil je geen tijd kwijt zijn met reizen? Wij hebben met een aantal hotels prijsafspraken gemaakt. Vraag de afdeling maatwerk gerust naar de kortingscode en boek zelf je hotel in de oudste stad van Nederland:
Guest House Vertoef
Hotel DePrince

Alternatief programma op maat
Vind je een programma van vijf aaneengesloten dagen te intensief of past dit niet in je agenda? We stellen graag een alternatief programma samen, waarmee je vergelijkbare resultaten boekt. Lees meer >>