Cursus Italiaans leren (A2)

Tijdens deze cursus Italiaans leren A2 bouw je verder op wat je in de cursus Italiaans leren (op weg naar A2) hebt geleerd.

Italiaans leren

Waarom een cursus Italiaans bij In'to?

Donkergroen vinkje Kleine groep (max. 16 deelnemers)
Donkergroen vinkje Veel interactie en persoonlijke feedback
Donkergroen vinkje 8 lessen van 1,5 uur: 5 online lessen en 3 lessen op de campus in Nijmegen
Donkergroen vinkje Een unieke combinatie van studiegenot, studiegemak en leerrendement
Donkergroen vinkje Altijd met docent
Donkergroen vinkje Uitgebreide digitale leeromgeving

Wat levert het je op?

Na deze cursus kun je:

• eenvoudige, korte gesprekken voeren over persoonlijke onderwerpen;
  • in grote lijnen alledaagse gesprekken over vertrouwde onderwerpen volgen;
  • korte, eenvoudige teksten (brochures, advertenties) in grote lijnen begrijpen;
  • korte, eenvoudige berichten of e-mails schrijven.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid komen aan bod. Ook leer je meer over de Italiaanse cultuur. Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid.

Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Italiaans leren (op weg naar B1).

Praktische informatie cursus Italiaans A2

Data wintercursus wordt nader bekendgemaakt
Locatie, aantal lessen en opzet

8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Deze cursus bestaat uit een combinatie van 5 online bijeenkomsten (2, 3, 4, 6 en 7 ) en 3 bijeenkomsten op locatie (1, 5 en 8)*) Hier lees je meer over deze unieke methode

Lesdag Dinsdag
Lestijd 19.45 - 21.15 uur
Zelfstudie 3-4 uur per week
Deelnemers min. 5 / max. 16

* Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief € 295,-
Studenten RU
(50% korting)
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni
(10% korting)

Studeer of werk je aan WUR? Kijk dan hier voor tarieven.

Cursusopzet en -materiaal

In de les wordt zoveel mogelijk Italiaans gesproken, met Nederlands als ondersteunende taal.

Nuovo Espresso 2 - libro dello studente e esercizi (9789054512875)

Cursusmateriaal is niet bij de kosten inbegrepen.

Dit boek wordt ook gebruikt tijdens de cursus Italiaans op weg naar A2.
Cursusmateriaal is te koop bij Boekhandel Roelants.

Intake

Heb je nog nooit een cursus Italiaans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek voorafgaand aan inschrijving verplicht. Zo ben je er zeker van dat de cursus goed aansluit bij je niveau.

Inschrijven

Donkergroen vinkjeLeuk als je meedoet! De keuze is natuurlijk aan jou. We maken de groepen bewust niet te groot en vol is helaas vol.
Donkergroen vinkje Je hoeft bij inschrijving niet direct te betalen, je ontvangt de factuur pas na les 2.

Wat vinden anderen?

"De cursus was op een fijne manier gegeven, met veel afwisseling. Ook werd grammatica gelijk toegepast waardoor het beter blijft hangen."

Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

info@into.ru.nl

Maatwerk

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan kunnen onderhandelen met Italiaanse zakenpartners of moet je binnenkort een presentatie geven in het Italiaans?
Geen probleem, samen stellen we een traject op maat samen.

Maatwerk Italiaans