Cursus Italiaans leren op weg naar A2

Volg deze cursus Italiaans leren op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Italiaans kunt begrijpen. Je kunt de cursus ook volgen als je de cursus Italiaans leren (A1) hebt gevolgd.

Italiaans leren

Waarom een cursus Italiaans bij In'to?

Donkergroen vinkje Kleine groep (max. 16 deelnemers)
Donkergroen vinkje Veel interactie en persoonlijke feedback
Donkergroen vinkje 8 lessen van 1,5 uur: 5 online lessen en 3 lessen op de campus in Nijmegen
Donkergroen vinkje Een unieke combinatie van studiegenot, studiegemak en leerrendement
Donkergroen vinkje Altijd met docent
Donkergroen vinkje Uitgebreide digitale leeromgeving

Wat levert het je op?

Tijdens deze cursus leer je:

• eenvoudige, korte gesprekken voeren over persoonlijke onderwerpen;
  • in grote lijnen alledaagse gesprekken over vertrouwde onderwerpen volgen;
  • korte, eenvoudige teksten (brochures, advertenties) in grote lijnen begrijpen;
  • korte, eenvoudige berichten of e-mails schrijven.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid aan bod. Ook leer je meer over de Italiaanse cultuur. Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid.

Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Italiaans leren (A2).

Cursusinformatie achtweekse avondcursus

Data  najaarscursus 11 oktober t/m 6 december
Opzet, aantal lessen en locatie

8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Deze cursus bestaat uit een combinatie van 5 online bijeenkomsten (2, 3, 4, 6 en 7 ) en 3 bijeenkomsten op locatie (1, 5 en 8)*) Hier lees je meer over deze unieke methode

Lesdag Dinsdag
Lestijd 19.45 - 21.15 uur
Zelfstudie 3-4 uur per week
Deelnemers min. 5 / max. 16

* Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief € 295,-
Studenten RU
(50% korting)
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni
(10% korting)

Studeer of werk je aan WUR? Kijk dan hier voor tarieven.

Cursusopzet en -materiaal

In de les wordt zoveel mogelijk Italiaans gesproken, met Nederlands als ondersteunende taal.

Benodigd materiaal: Nuovo Espresso 2 - libro dello studente e esercizi (9789054512875)

Cursusmateriaal is niet bij de kosten inbegrepen.

Verkrijgbaar bij Boekhandel Roelants.

Dit boek wordt ook gebruikt tijdens de cursus Italiaans A2.

Intake

Heb je nog nooit een cursus Italiaans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek voorafgaand aan inschrijving verplicht. Zo ben je er zeker van dat de cursus goed aansluit bij je niveau.

Inschrijven

Donkergroen vinkjeLeuk als je meedoet! De keuze is natuurlijk aan jou. We maken de groepen bewust niet te groot en vol is helaas vol.
Donkergroen vinkje Je hoeft bij inschrijving niet direct te betalen, je ontvangt de factuur pas na les 2.

Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

info@into.ru.nl

Maatwerk

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan kunnen onderhandelen met Italiaanse zakenpartners of moet je binnenkort een presentatie geven in het Italiaans?
Geen probleem, samen stellen we een traject op maat samen.

Maatwerk Italiaans