Online cursus Japans leren (op weg naar A1)

Wil je graag Japans leren en heb je nog geen kennis van de taal, het schrift en de Japanse cultuur dan is deze cursus Japans leren op weg naar A1 een goede eerste stap.

Vreemde talen leren

Waarom een cursus Japans bij In'to?

Donkergroen vinkje Kleine groep (max. 16 deelnemers)
Donkergroen vinkje Veel interactie en persoonlijke feedback
Donkergroen vinkje 8 lessen van 1,5 uur: 5 online lessen en 3 lessen op de campus in Nijmegen
Donkergroen vinkje Een unieke combinatie van studiegenot, studiegemak en leerrendement
Donkergroen vinkje Altijd met docent
Donkergroen vinkje Uitgebreide digitale leeromgeving

Wat levert het je op?

Tijdens deze cursus leer je:

• eenvoudige woorden, uitdrukkingen en zinnen begrijpen;
  • eenvoudige, korte vragen stellen en beantwoorden;
  • een simpel gesprek volgen;
  • eenvoudige, korte zinnen schrijven over persoonlijke zaken;
  • het Japanse schrift lezen en schrijven.
    Door middel van zelfstudie en een gratis oefenmodule kun je jezelf het schrift (Hiragana en Katakana) eigen maken. Tijdens de lessen krijg je hierbij hulp van de docent, die daarbij aandacht besteedt aan het herkennen van belangrijke karakters, zoals opschriften in stations, aanwijzingen, etc.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid aan bod. Ook leer je meer over de Japanse cultuur.
Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80 % aanwezigheid.

Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Japans leren (A1).

Praktische informatie Japans op weg naar A1

Data najaarscursus

13 oktober t/m 8 december

Gegarandeerde startdatum, cursus gaat definitief door!

Opzet, aantal lessen en locatie 8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Deze cursus bestaat uit een combinatie van 5 online bijeenkomsten (2, 3, 4, 6 en 7 ) en 3 bijeenkomsten op locatie (1, 5 en 8)*) Hier lees je meer over deze unieke methode
Lesdag Donderdag
Lestijden

18.00-19.30 uur

Zelfstudie 3 uur in de week
Deelnemers min. 5 / max. 16
Taal in de les Zoveel mogelijk Japans
Ondersteunende taal Nederlands

* Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief € 295,-
Studenten RU
(50% korting)
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni
(10% korting)

Studeer of werk je aan WUR? Kijk dan hier voor tarieven.

Cursusopzet

We hebben er bewust voor gekozen om de cursus te laten bestaan uit 8 avondbijeenkomsten. Op die manier kun je in een afgebakende korte periode de cursus afronden en is het qua intensiteit ook te combineren met je dagelijkse patroon van studie en/of werk. Tussen de bijeenkomsten ga je zelf aan de slag, zo'n 3-4 uur per week.

We werken in groepen van minimaal 5 en maximaal 16 deelnemers. Op deze manier heb je op een intensieve manier contact met je docent en je mede-cursisten.
Onze cursisten vertellen ons dat ze zowel de cursusduur als het werken in kleine groepen erg fijn vinden en dat dit bevorderlijk is voor zowel het eindresultaat als het plezier wat ze tijdens de cursus hebben.

In de les wordt zoveel mogelijk Japans gesproken, met Nederlands als ondersteunende taal.

Wat vinden anderen?

"Ik leer veel en snel, de lessen zijn toegankelijk en de hoge hoeveelheid interactie in de lessen is ontzettend motiverend om zelf na te denken. Dank je wel!"

Cursusmateriaal

• Japanese Hiragana & Katakana for Beginners, Tuttle 2011.
    ISBN: 9784805311448
  • Cursusmateriaal is niet bij de kosten inbegrepen
  • Verkrijgbaar bij boekhandel Roelants

Intake en inschrijven

Wil je weten of deze cursus Japans past bij jouw niveau? Plan dan een gratis (telefonisch) intakegesprek met de docent. Neem contact op met ons Service Centre:

Donkergroen vinkjeLeuk als je meedoet! De keuze is natuurlijk aan jou. We maken de groepen bewust niet te groot en vol is helaas vol.
Donkergroen vinkje Je hoeft bij inschrijving niet direct te betalen, je ontvangt de factuur pas na les 2.

Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

info@into.ru.nl

Maatwerk

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan veel met Japanse partners communiceren?
Geen probleem, samen stellen we een traject op maat samen.