Zoek in de site...

Koreaans leren

Koreaans leren

Groepscursussen Koreaans

Met onze groepscursussen Koreaans  krijg je een combinatie van 5 online lessen en 3 lessen bij ons op locatie.

Op die manier ervaar je het beste uit twee werelden: het gemak van online lessen en de mogelijkheid om medecursisten te ontmoeten.

De 5 online lessen volg je op afstand via de virtual classroom. Tijdens de 3 lessen op locatie is er veel aandacht voor interactie met je medecursisten en docent.

Je kunt bij ons een groepstraining Koreaans volgen op twee internationaal erkende niveaus.

Beginners:

Onze docenten worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8

4 en halve ster

Patrick Croonen - cursus Koreaans - 12-7-2022

Koreaans op maat

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan kunnen onderhandelen met Koreaans sprekende zakenpartners?
Geen probleem, in overleg stellen we een passend traject samen!

Je kunt een training Koreaans volgen bij ons op locatie, incompany of op afstand via de virtual classroom. Ook een combinatie is mogelijk. In overleg bepalen we wat wenselijk en haalbaar is en bespreken we aanpak en opzet. Je ontvangt altijd een offerte op maat!

Koreaans op maat

Interesse? Neem gerust contact met ons op.

T: 024 361 61 66

E: maatwerk@into.ru.nl

Artikel: Wat Squid Game zegt over de Koreaanse maatschappij

Squid Game is een ware hit. De Netflix-serie waarin deelnemers kinderspelletjes met een dodelijke twist spelen om een flink geldbedrag te winnen, wordt al weken goed bekeken en krijgt lovende recensies. Wat maakt de serie zo populair en wat zegt dat over onze maatschappij en in het bijzonder over de Koreaanse cultuur?

Wat Squid Game zegt over onze maatschappij

Wist je dat.....

...de Koreanen erg trots zijn op hun schrift (Hangul). Sinds 2006 is er zelfs een officiele nationale feestdag om het Hangul te vieren. Onder leiding van de Koreaanse koning Sejong de Grote (1397-1450) kwam het schrift in 1443 tot stand.


Varsseveld