Zoek in de site...

E-learning:Nederlands voor anderstaligen


E-learning: Nederlands voor anderstaligen

Is Nederlands niet je moedertaal en wil je de taal graag leren of er beter in worden? Lukt het je niet om deel te nemen aan een van onze dag- of avondcursussen? Of vind je het gewoon prettiger om in je eigen tijd en tempo aan je Nederlandse taalvaardigheid te werken?

Wellicht is een e-learning Nederlands dan iets voor jou. Je leert de taal op afstand via de virtual classroom én met persoonlijke begeleiding van een docent.

Je kunt een e-learning Nederlands volgen op diverse niveaus, van beginner tot vergevorderde.

elearning

Voor wie is deze e-learning Nederlands bedoeld?

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren.

Wat leer je tijdens deze e-learning?

Dat hangt deels af van je niveau en leervraag. Voor aanvang krijg je een intakegesprek met een ervaren docent die je niveau en doelen in kaart brengt. Op basis daarvan stellen we een passend programma samen.

Uiteraard leer je altijd (beter) communiceren in het Nederlands. Daarbij kunnen alle vaardigheden aan bod komen: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Afhankelijk van je wensen zoomen we dieper in op een of meer vaardigheden. We besteden ook altijd aandacht aan grammatica, woordenschat en uitspraak en aan Nederlandse gewoonten en gebruiken.

Dit kun je verwachten

Met deze e-learning leer je op afstand én met persoonlijke begeleiding van een trainer. Door toepassing van online tools en de virtual classroom, krijg je het beste van twee werelden. Enerzijds de vrijheid om te leren waar het je het beste uitkomt, en anderzijds de luxe van een trainer die je motiveert en richtlijnen geeft op de momenten dat jij daar behoefte aan hebt.

  • Online leeromgeving en virtual classroom van de Radboud Universiteit
  • Alles binnen handbereik en geen extra kosten voor lesmateriaal
  • Efficiënte ondersteuning
  • Certificaat na afloop

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen voor deze e-learning als maatwerktraining? Neem dan contact op met onze afdeling maatwerk.