Dagcursus Nederlands voor beginners II

Dagcursus Nederlands voor beginners 1

Dutch day course 0-A1English version

In de dagcursus Nederlands: Beginners II leer je de basis van de Nederlandse taal. De cursus is het tweede deel van een reeks cursussen die binnen één tot anderhalf jaar opleidt tot Staatsexamen NT2, programma II.

Waarom een cursus Nederlands bij In'to?

Donkergroen vinkje Kleine groep (max. 18 deelnemers)
Donkergroen vinkje Altijd met docent
Donkergroen vinkje Veel interactie en persoonlijke feedback
Donkergroen vinkje Hoog tempo met snel resultaat
Donkergroen vinkje Integratie van taal, communicatie en cultuur
Donkergroen vinkje Uitgebreide digitale leeromgeving

Doelgroep

Hoogopgeleide anderstaligen die binnen één tot anderhalf jaar Nederlands willen leren.

Voorwaarden om deel te nemen:

• je hebt ten minste de middelbare school in het land van herkomst afgerond;
  • je beheerst een westerse taal.

Eindniveau

• NT2 voor beginners II: A2 (CEFR).

Wat levert het je op?

Je leert communiceren in het Nederlands. Daarbij komen alle vaardigheden aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven. We besteden aandacht aan grammatica, woordenschat en uitspraak. Lezen en schrijven doe je grotendeels in zelfstudietijd. Ook besteedt de docent aandacht aan Nederlandse gewoonten en gebruiken.

Certificaat: je ontvangt een certificaat als je 80% van de lessen aanwezig bent geweest en het online assessment hebt behaald. Het resultaat van het online assessment staat op het certificaat.

Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Nederlands: Halfgevorderden A2-B1.

Data wintercursus: 19 december 2022 t/m 10 maart 2023

Aantal bijeenkomsten: 27 (3 per week)

Lesdagen: maandag, woensdag en vrijdag

Lestijd: 08.30 - 10.30 uur

Locatie: deze cursus vindt plaats op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen

Zelfstudie: 8 tot 10 uur per week

Deelnemers: maximaal 18

Toetsdata: week 12
Let op: je mag enkel deelnemen aan het assessment, als je minimaal 80% aanwezig bent geweest.

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief:

Studenten RU (50% korting):
€ 567,-

Medewerkers RU en Radboudumc:
Kosteloos mits zij aan de voorwaarden voldoen(verwijst naar een andere website) (taalbeleidkortingsregeling).

Medewerkers RU en Radboudumc & alumni (10% korting):
€ 1.020,60

Cursusmateriaal

Voor inburgeraars

Intake-assessment

Je kunt je pas inschrijven voor deze cursus nadat je een intake-assessment hebt gehad.

Inschrijven

Heb je je intake-assessment afgerond en heeft de docent je geadviseerd om de dagcursus Nederlands voor beginners II (A1-A2) te volgen? Schrijf je dan hieronder in voor deze cursus.