Zoek in de site...

Trainingen Nederlands op maat

Ben je op zoek naar een training Nederlands die aansluit op jouw specifieke vraag? Wil je bijvoorbeeld de Nederlandse vaktaal onder de knie krijgen? Of wil je werken aan een specifieke vaardigheid zoals Nederlandse uitspraak? Onze trainingen op maat houden rekening met jouw specifieke leervraag. In een intakegesprek helpen onze ervaren en zeer gekwalificeerde docenten je in kaart brengen waar de nadruk op dient te liggen. Vervolgens ontvang je een voorstel voor de inhoud van de training en een kostenoverzicht.

Maatwerktrainingen Nederlands

Om je Nederlands in een bepaald (vak)gebied te verbeteren, kunnen we de volgende training geheel aanpassen op jouw specifieke leervraag.

En meer...

Wil je alleen een specifieke vaardigheid verbeteren? We bieden ook trainingen aan die gericht zijn op mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands. Denk hierbij aan:

  • Schrijven van beleid
  • Uitspraak en vocabulaire
  • Effectief schrijven
  • Opfriscursus Nederlands
  • Snellezen
  • Presenteren

Alle trainingen die Radboud in’to Languages verzorgt, zijn blended: persoonlijke lessen van een van onze professionele trainers in combinatie met een begeleid zelfstudieprogramma op maat, dat wordt aangeboden via ons online Learning Management System, Brightspace. Hiermee heb je de flexibiliteit om de lessen in te plannen die bij je passen en te studeren op het tijdstip dat jou het beste uitkomt met het oog op je werk en privéleven.

Neem contact met ons op en bespreek je taalwensen of vraag meer informatie op over wat Radboud in’to Languages kan bieden.

Cursussen Engels en Nederlands kosteloos dankzij de taalbeleidkortingsregeling

De Radboud Universiteit is een tweetalige universiteit op een meertalige campus. Het college van bestuur faciliteert cursussen Nederlands en Engels voor niet-native speakers van het Nederlands of Engels.

Voor wie?

  • medewerkers inclusief promovendi van de Radboud Universiteit
  • medewerkers van het Radboudumc met een onderwijs- of onderzoekstaak (docenten, promovendi en post-doc’s)

Medewerkers van de Radboud Universiteit en Radboudumc die voor deze cursus niet onder de taalbeleidkortingsregeling vallen ontvangen 10% korting op deze cursus.


Waarom In'to?

Donkergroen vinkje hoog tempo met snel resultaat

Donkergroen vinkje integratie van taal, communicatie en cultuur

Donkergroen vinkje wij denken met je mee: altijd een training die perfect bij je past

Interesse?