Zoek in de site...

Oekraïens


Online groepscursussen Oekraïens voor beginners

De groepscursus Oekraïens leren op weg naar A1 is bedoeld voor absolute beginners die graag Oekraïens willen leren en nog geen kennis van de taal hebben.

Gratis webinarreeks Oekraïens
Webinarreeks Oekraïens terugkijken

Heel veel mensen in Nederland dragen de vluchtelingen uit Oekraïne een warm hart toe en komen in actie.  Dat is mooi om te zien. Ook In’to draagt graag een steentje bij.

Werk je als vrijwilliger met vluchtelingen uit Oekraïne, heb je kinderen in je klas die gevlucht zijn of heb je vluchtelingen uit Oekraïne in je huis opgenomen? Dan is het fijn om de taal een beetje te kunnen verstaan en spreken en meer te weten over de cultuur. Tijdens deze gratis webinarreeks maak je kennis met de taal en cultuur. Met een basis van het Oekraïens kun je er nog beter voor zorgen dat de mensen zich welkom, veilig en thuis gaan voelen.

ЛАСКАВО ПРОСИМО

Over de docent:

Valeria is tolk Oekraïens en Russisch en geeft daarnaast ook trainingen. Ze is geboren vlakbij Kiev en groeide op in Odessa waar ze Russisch, Oekraïens en Engels praatte. Valeria studeerde in Leningrad en kwam in 1990 naar Nederland waar ze de opleiding tot tolk volgde. Sinds die tijd is ze altijd bezig geweest met Oekraïens en Russisch.

Handige tips en veelgestelde vragen over Oekraïens

We hebben een aantal handige tips en websites opgeschreven waarmee we hulpverleners en vluchtelingen denken te kunnen helpen.