Cursus Russisch leren (op weg naar B1)

Volg deze cursus Russisch leren op weg naar B1 als je eenvoudige gesprekken kunt voeren in het Russisch en eenvoudige, korte teksten kunt lezen en schrijven. De cursus is een vervolg op de cursus Russisch leren (A2).
Een goede beheersing van de Russische taal en omgangsvormen geeft je een voorsprong en is cruciaal voor professioneel of zakelijk resultaat.

Cursus Russisch op weg naar B1

Waarom een cursus Russisch bij In'to?

Donkergroen vinkje Kleine groep (max. 16 deelnemers)
Donkergroen vinkje Veel interactie en persoonlijke feedback
Donkergroen vinkje 8 lessen van 1,5 uur: 5 online lessen en 3 lessen op de campus in Nijmegen
Donkergroen vinkje Een unieke combinatie van studiegenot, studiegemak en leerrendement
Donkergroen vinkje Altijd met docent
Donkergroen vinkje Uitgebreide digitale leeromgeving

Wat levert het je op?

Na deze cursus Russisch leren op weg naar B1 kun je:

• eenvoudige gesprekken voeren over vertrouwde onderwerpen;
  • de hoofdlijnen uit eenvoudige teksten begrijpen;
  • op eenvoudige wijze een persoonlijke mening formuleren;
  • teksten en e-mails over vertrouwde onderwerpen schrijven.

De nadruk ligt op mondelinge communicatie. Maar ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid komen aan bod. Ook leer je meer over de Russische cultuur.
Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid.

Data en tijden

Data najaarscursus

12 oktober t/m 7 december

Gegarandeerde startdatum, cursus gaat definitief door!

Opzet, aantal lessen en locatie

8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Deze cursus bestaat uit een combinatie van 5 online bijeenkomsten (2, 3, 4, 6 en 7 ) en 3 bijeenkomsten op locatie (1, 5 en 8)*) Hier lees je meer over deze unieke methode

Lesdag Woensdag
Lestijd 19.45 - 21.15 uur
Zelfstudie 3-4 uur per week
Deelnemers min. 5 / max. 16
Les in de taal Russisch met Nederlands als ondersteunende taal

* Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief € 295,-
Studenten RU
(50% korting)
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni
(10% korting)

Studeer of werk je aan WUR? Kijk dan hier voor tarieven.

Wat is jouw niveau?

Wil je weten of deze cursus past bij jouw niveau? Plan dan een gratis (telefonisch) intakegesprek met de docent. Neem contact op met ons Service Centre:

Wat vinden anderen?

"Na 3 maanden weet ik me goed te redden als ik in Rusland ben: Een praatje in de winkel, de krant kunnen lezen en zelfs e-mail schrijven: het lukt me gewoon!"
Maarten | Internationaal marketing manager

"Ik wist niet dat ik het in me had maar ik durf nu op vakantie zomaar een praatje te maken in het Russisch"
Isabel, student Engels

Donkergroen vinkjeLeuk als je meedoet! De keuze is natuurlijk aan jou. We maken de groepen bewust niet te groot en vol is helaas vol.
Donkergroen vinkje Je hoeft bij inschrijving niet direct te betalen, je ontvangt de factuur pas na les 2.

Vragen?

Hier vind je de antwoorden op onze veelgestelde vragen

Heb je hierna nog steeds een vraag? Neem dan contact op met ons Service Centre:

info@into.ru.nl

Maatwerk

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt? Moet je bijvoorbeeld voor je baan kunnen onderhandelen met Russische zakenpartners of moet je binnenkort een presentatie geven in het Russisch?
Geen probleem, samen stellen we een traject op maat samen.

Russisch op maat