Zoek in de site...

Spaans leren

online_spaanse_les

Direct naar:
> Groepscursussen Spaans
> Intake
> Spaans op maat
> Spaans is een wereldtaal
Neem alvast een voorproefje (gratis webinar)
> Waarom klanten een cursus Spaans bij In'to volgen

Wat leuk dat je Spaans wilt leren, van harte welkom! Onze docenten Silvia en John stellen zich alvast graag aan je voor en vertellen waarom je een goede keuze hebt gemaakt om Spaans te gaan leren!

Spaans is een wereldtaal!

In 2021 is voor meer dan 480 miljoen mensen Spaans de moedertaal en is Spaans in 21 landen de officiële taal (onder andere in Argentinië, Mexico en natuurlijk Spanje).
Spaans is de tweede meest gebruikte taal op het gebied van internationale communicatie. Als je goed Spaans spreekt kun je wereldwijd met een half miljard mensen communiceren! Dat geeft je een hoop internationale carrièremogelijkheden. Wie op vakantie wil naar Latijns Amerika of een Spaanstalig land kan met een goed woordje Spaans een fantastische ervaring te beleven.
Kortom: als je bekend bent met de Spaanse taal gaat er een wereld voor je open!

Bij ons leer je snel en goed Spaans door een groepscursus Spaans te volgen of te kiezen voor een individueel traject Spaans op maat. Allebei altijd onder begeleiding van één van onze bevlogen native Spaanse docenten!

Waarom klanten een cursus Spaans bij In’to volgen:

“Je krijgt structuur en houvast, dat werkt prettig.”

“De sociale interactie (ook online!)”

“De docent motiveert mij om actief mee te doen.”

“Het hoge tempo. Soms pittig, maar zo haal je wel snel resultaat.”

“Communiceren staat centraal, je leert niet alleen maar regeltjes.”

Wat vinden anderen van onze cursussen Spaans?

Certificaat Hanna van Elteren - Spaans A1

Neem alvast een voorproefje

Onze docente Silvia vertelt je over het belang van de Spaanse taal en over de rijkdom ervan. Ook leert ze je de eerste kennismakingswoorden en heeft ze een kleine quiz om je Spaans te testen.

¿Listo?

Gratis opname webinar Spaans

Groepscursussen Spaans met docent

Spaans voor absolute beginners

Maak in deze cursus Spaans leren op weg naar A1 kennis met de Spaanse taal en cultuur. Volg deze cursus als je nog geen kennis van het Spaans hebt.

Spaans_voor_absolute_beginners

Spaans voor beginners

Creëer in deze cursus Spaans leren A1 een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Spaans. Volg deze cursus als je nog weinig kennis van het Spaans hebt.


spaans_voor_beginners

Spaans voor wie al enige voorkennis heeft

Volg deze cursus Spaans leren op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Spaans kunt begrijpen. Je kunt de cursus ook volgen als je de cursus Spaans leren (A1) hebt gevolgd.

leren_spaans

Spaans voor wie gesprekken wil kunnen voeren over alledaagse zaken

Tijdens deze cursus Spaans leren A2 bouw je verder op wat je in de cursus Spaans leren op weg naar A2 hebt geleerd.

Na deze cursus kun je onder andere eenvoudige, korte gesprekken voeren over persoonlijke onderwerpen en korte, eenvoudige berichten of e-mails schrijven.spaans_leren_spreken

Spaans voor wie een goede basis heeft en wat complexere gesprekken wil leren voeren

Kun je al eenvoudige, korte gesprekken voeren en korte Spaanse teksten lezen en eenvoudige berichten schrijven? En wil je je Spaanse taalvaardigheid verder ontwikkelen? Volg dan deze cursus Spaans leren op weg naar B1. Deze cursus is een vervolg op de cursus Spaans leren (A2).

Spaans voor wie zich goed zelfstandig wil kunnen redden

Bij deze cursus Spaans leren B1 bouw je verder op wat je in de cursus Spaans leren (op weg naar B1) hebt geleerd. Na deze cursus kun je onder andere eenvoudige gesprekken voeren over vertrouwde onderwerpen en teksten en e-mails over vertrouwde onderwerpen schrijven.

Intake

Heb je nog nooit een cursus Spaans gevolgd of heb je het voorgaande niveau niet bij ons gevolgd? Dan is een gratis telefonisch intakegesprek voorafgaand aan inschrijving verplicht. Zo ben je er zeker van dat de cursus goed aansluit bij je niveau. Wil je de beginnerscursus (op weg naar A1) volgen? Dan is een intake niet nodig.

Spaans op maat

Heb je een trainingsvraag waarvoor je een pasklare oplossing zoekt?
Geen probleem, in overleg stellen we een passend traject samen!