Cursus Spaans leren voor beginners (op weg naar A1)

Spaans_voor_absolute_beginners

¡Hola!

Maak in deze cursus Spaans leren op weg naar A1 kennis met de Spaanse taal en cultuur en creëer een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Spaans. Volg deze cursus als je nog geen kennis van het Spaans hebt.

Silvia, John en Elvira - onze docenten Spaans

Silvia, John en Elvira | onze docenten Spaans

Wat levert het je op:

Tijdens deze cursus Spaans leren op weg naar A1 leer je:

• eenvoudige woorden, uitdrukkingen en zinnen begrijpen;
  • eenvoudige, korte vragen stellen en beantwoorden;
  • een simpel gesprek volgen;
  • eenvoudige, korte zinnen schrijven over persoonlijke zaken.

Specifieke vaardigheden die worden geoefend in deze cursus Spaans op weg naar A1 zijn onder andere:

• Je leert jezelf voor te stellen: hoe heet je, hoe oud ben je, waar kom je vandaan, wat doe je voor werk
  • Je leert te vertellen wat je leuk vindt en waarom en welke dingen je doet op welke dagen van de week
  • Je leert dingen die je nodig hebt tijdens het reizen zoals geografische zaken, de seizoenen en het bijbehorende weer
  • Je leert je verstaanbaar maken tijdens het winkelen: welke kledingstukken zijn er, in welke kleuren en maten en hoe kom ik achter de prijs en kan ik nog afdingen?
  • Je leert je familie te omschrijven (wie zijn ze en hoe zien ze eruit, wat doen ze)
  • Je leert over eten en drinken en het bestellen daarvan in een restaurant of op een terras
  • Je leert over de Spaanse cultuur
  • Uiteraard leer je hiermee ook het Spaanse alfabet en de getallen!

Seizoenen in het Spaans

De seizoenen in het Spaans

De tijd in het Spaans

Gerechten in het Spaans

Spaanse geografie

Windstreken in het Spaans

Welke grammatica komt aan bod?

Grammatica die we onder andere behandelen tijdens deze cursus Spaans op weg naar A1:

• Het gebruik van de Spaanse bepaalde lidwoorden (el, la, los en los) en onbepaalde lidwoorden (un, una, unos en unas) en de verschillen hierin met de Nederlandse lidwoorden
  • Het gebruik van Spaanse persoonlijke voornaamwoorden
  • De belangrijke werkwoorden Ser, Estar en Tener en haar vervoegingen in de tegenwoordige tijd
  • De vervoegingen van overige regelmatige en onregelmatige Spaanse werkwoorden in de tegenwoordige tijd
  • Het gebruik en de vervoeging van zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden op basis van geslacht en enkelvoud/meervoud
  • Het gebruik van porque, para en por
  • Het gebruik van qué, cuál en cuáles
  • Het gebruik van aanwijzende voornaamwoorden (o.a. este, esta, eso).

Hoe ziet een cursus bij In'to eruit?

Deze cursus bieden we in 3 varianten aan:

- Op locatie in Nijmegen

- Volledig online

- Een combatie van beide: 5 online lessen en 3 lessen in Nijmegen

Kies zelf wat het beste bij je past!

We werken in groepen van minimaal 5 en maximaal 16 deelnemers. Op deze manier heb je op een intensieve manier sociale interactie met je docent en je mede-cursisten.

Het huiswerk wat je na elke les maakt bespreken we in de volgende les. Zo oefenen we nog meer. Dat is de manier om het Spaans zo snel mogelijk onder de knie te krijgen!

De nadruk in onze lessen ligt op mondelinge communicatie. Uiteraard komen lees-, luister- en schrijfvaardigheid ook aan bod. In de les wordt zoveel mogelijk Spaans gesproken, met Nederlands en Engels als ondersteunende talen.

Je ontvangt een certificaat van Radboud in'to Languages bij 80% aanwezigheid. Na deze cursus kun je deelnemen aan de cursus Spaans leren (A1).

Moritz, één van onze cursisten Spaans, deelt graag zijn ervaringen met je.

Cursus Spaans

Achtweekse cursus Spaans op weg naar A1

Najaarscursus: kies zelf voor een cursus op de campus, online of een combinatie

• Cursus op de campus in Nijmegen

Groep E: 14 oktober t/m 9 december. Les op vrijdag van 10.00 - 11.30 uur

• Online cursus

Groep C: 10 oktober t/m 5 december. Les op maandag van 15.30 - 17.00 uur

• Cursus met 5 online lessen en 3 lessen op de campus in Nijmegen

Bijeenkomst 1, 5 en 8 vinden plaats in Nijmegen.*
Bijeenkomst 2, 3, 4, 6 en 7 vinden online plaats.

• Groep B: 10 oktober t/m 5 december. Les op maandag van 19.45 - 21.15 uur
  • Groep D: 11 oktober t/m 6 december. Les op dinsdag van 18.00 - 19.30 uur. Gegarandeerde startdatum, cursus groep D gaat definitief door!

* Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Aantal bijeenkomsten

8 lessen van 1,5 uur

Zelfstudie

3 tot 4 uur per week

Deelnemers

Min. 5 / max. 16

Cursusprijs

Al onze cursussen en trainingen zijn vrijgesteld van btw.

Regulier tarief € 295,-
Studenten RU € 147,50
Medewerkers RU en Radboudumc & alumni € 265,50
Studeer of werk je aan WUR? Kijk dan hier voor tarieven.

Inschrijven

Donkergroen vinkjeLeuk als je meedoet! De keuze is natuurlijk aan jou. We maken de groepen bewust niet te groot en vol is helaas vol.
Donkergroen vinkje Je hoeft bij inschrijving niet direct te betalen, je ontvangt de factuur pas na les 2.

Cursusmateriaal

Aula 1 Internacional Plus (9788418224157). Let op: bestel de Engelse editie!
Te verkrijgen bij boekhandel Roelants
Cursusmateriaal is niet bij de kosten inbegrepen

Dit boek wordt ook gebruikt bij de volgende cursus, Spaans A1.

Waarom klanten een cursus Spaans bij In’to volgen:

“Je krijgt structuur en houvast, dat werkt prettig.”

“De sociale interactie (ook online!)”

“De docent motiveert mij om actief mee te doen.”

“Het hoge tempo. Soms pittig, maar zo haal je wel snel resultaat.”

“Communiceren staat centraal, je leert niet alleen maar regeltjes.”

"Ik ging vorige zomer op reis naar Zuid-Amerika en vond het belangrijk om een woordje Spaans te kunnen verstaan en te spreken. Super fijn dat ik dat in één week voor elkaar heb kunnen krijgen. Na mijn collegejaar de taal leren en daarna direct op vakantie, verser in het geheugen kan niet!"

Joris| student Bedrijfskunde