Zoek in de site...

Informatie online cursussen voor WUR medewerkers en studenten

WUR

Wat leuk dat je interesse hebt in een online cursus!

De inschrijving van deze cursussen loopt via Radboud in'to Languages en niet zoals je gewend bent via Wageningen in'to Languages.
Daarom hebben we hieronder kort de meest belangrijke zaken voor je op een rijtje gezet omtrent korting, betaalopties en het inschrijfproces.

Alvast heel veel plezier met je cursus en we zijn natuurlijk heel benieuwd hoe je de cursus ervaren hebt!

Korting

Studenten en medewerkers van Wageningen University & Research ontvangen bij Radboud in'to Languages 10% korting op online wintercursussen, met uitzondering van de boost camps en de intensieve schrijfweek. Korting wordt automatisch verwerkt.


Betaalopties

Studenten WUR

Factuur

Medewerkers WUR

Factuur en interne doorbelasting.
Wil je een cursus via onze partnerorganisatie Radboud in’to Languages volgen en betaalt jouw werkgever? Interne doorbelasting voor WUR-medewerkers is mogelijk. Geef hiervoor via het inschrijfformulier de contactgegevens van jouw werkgever door.

Inschrijven

Ik ben al een cursist bij Wageningen in'to Languages en wil mij inschrijven voor een cursus van Radboud in'to Languages. Moet ik een nieuw account aanmaken?

  • Ja. Wij bieden onze cursussen aan in samenwerking met onze partnerorganisatie Radboud in'to Languages, je dient daarom bij inschrijving een nieuw account aan te maken via Radboud in'to Languages.
  • Tijdens het inschrijfproces zie je de volgende vraag:
    Ben je medewerker of student van Radboud Universiteit of Radboudumc, of (voormalig) cursist van Radboud In'to Languages? Deze mag je met nee beantwoorden. Vervolgens wordt er gevraagd om je gegevens voor een nieuw account in te vullen. Je kunt voor dit account een WUR e-mailadres of een eigen e-mailadres naar wens gebruiken.

Mocht je alsnog vragen hebben dan staat ons Service Centre voor je klaar om deze te beantwoorden:

T: +31 317 48 2552
E: into@wur.nl