Zoek in de site...

Een taal leren, hoe gaat dat bij In’to?


Een taal leren, hoe gaat dat bij In’to?

Een taal leren kan bij ons op verschillende manieren. Op afstand (online), fysiek in een groep, hybride of in een combinatie van beide. Soms is de keuze aan jou, soms hebben wij de keuze voor jou gemaakt.

Wat kun je verwachten bij al onze groepscursussen?

Ongeacht de vorm kun je onderstaande van al onze cursussen verwachten. Het is niet de vorm die bepaalt of een cursus leuk of succesvol is, maar de inhoud!

  • Persoonlijke aandacht van een deskundige docent
  • Groepslessen op vaste dagen en tijdstippen
  • Slides of whiteboard, ook in de online Virtual Classroom
  • Veel interactie met je docent en medecursisten
  • Interactieve werkvormen en (online) opdrachten, tools en toetsen
  • Huiswerk en lesmateriaal in de overzichtelijke online leeromgeving

Hybride cursussen in de Oneroom

Bij onze hybride cursussen die gegeven worden in onze moderne Oneroom lesruimte kun je zelf kiezen vanaf welke locatie je deelneemt: op de campus of online. In de lesruimte zijn zitplaatsen voor deelnemers en virtuele zitplaatsen voor online deelnemers. Door de technische inrichting van de ruimte met verschillende camera’s, grote schermen en de modernste geluidstechniek zijn alle deelnemers optimaal zichtbaar en hoorbaar. Hierdoor is er evenveel interactie mogelijk als in een gewone lesruimte.

Onze docenten zijn speciaal getraind om in deze hightech ruimte optimaal les te kunnen geven. Zo gebruiken ze moderne interactieve werkvormen waarbij cursisten online en op locatie (met hun smartphone) samen aan opdrachten kunnen werken en kunnen quizzen en chatten.

Hoe werkt het?
Bij je inschrijving geef je aan of je fysiek op de campus of online vanuit je eigen locatie wil deelnemen. Heb je gekozen voor fysieke deelname en kun je een keer niet op de campus aanwezig zijn? Dan kun je ook online deelnemen.

Hier lees je wat je nodig hebt om de lessen goed te kunnen volgen.

Online cursussen in de Virtual Classroom

In een Virtual Classroom kunnen we net als in een echte bijeenkomst theorie bespreken, kennis en ervaringen delen, oefenen, feedback geven en ontvangen en experimenteren. Leren in de Virtual Classroom is vergelijkbaar met een klassikale training, maar sommige dingen zijn natuurlijk anders. Zo is het soms even wennen aan de techniek en zijn er deels andere werkvormen en opdrachten.

Hier lees je wat je nodig hebt om de online lessen goed te kunnen volgen.

Cursussen met het 5-3 model

Bij sommige cursussen kiezen we voor een combinatie van 5 online lessen en 3 lessen bij ons op locatie.

De 5 online lessen volg je op afstand via de virtual classroom. Tijdens de 3 lessen op locatie is er veel aandacht voor interactie met je medecursisten en docent.

  • Bijeenkomst 1, 5 en 8 vinden plaats in Nijmegen.
  • Bijeenkomst 2, 3, 4, 6 en 7 vinden online plaats.
    Mocht de situatie aanleiding geven, dan kan het zijn dat de cursus volledig online doorgaat.

Hier lees je wat je nodig hebt om de online lessen goed te kunnen volgen.

Cursussen op locatie

Bij een groepstraining op locatie vinden alle lessen plaats in een cursusruimte bij ons op de campus in Nijmegen. Zo heb je de mogelijkheid om medecursisten live te ontmoeten. Hier heb je veel sociale interactie en werk je ook in kleine groepjes samen aan opdrachten.